Fotbaliștii lui FC Argeș se întorc azi la antrenamente

10 Jan. 2012, 11:44 Pregătiri, amicale
Fotbaliștii lui FC Argeș** se întorc azi la antrenamente

După o vacanță de trei săptămâni, jucătorii echipei FC Argeș se vor întoarce astăzi la treabă, fiind programată reunirea echipei din Trivale. Argeșenii se vor prezenta la stadionul „Nicolae Dobrin” la ora 11:00, de la această reunire absentând cel mai important om al piteștenilor în prima parte a campionatului și anume Rover Cârstea, cel care între timp a ajuns la Poli Timișoara.

Piteștenii vor efectua antrenamentele la stadion, urmând ca luni să efectueze și vizita medicală.

Începând de pe 23 ianuarie și până pe 4 februarie, piteștenii vor efectua și un stagiu de pregătire ce va avea loc chiar în oraș. Aceștia vor susține începând cu data de 4 februarie și mai multe meciuri amicale. Până în acest moment au fost perfectate jocurile cu ALRO Slatina, Juventus București și CSM Râmnicu Vâlcea, toate fiind echipe din această serie a piteștenilor.

FC Argeș a avut trei jucători ce au evoluat în toate partidele din tur

FC Argeș a avut un lot compact în prima parte a campionatului, iar jucătorii folosiți s-au ridicat la așteptările lui Viorel Dumitrescu. La o analiză efectuată la finalul turului de campionat, putem observa că în prima parte a sezonului, doar 18 jucători se pot lăuda că au jucat în toate minutele primei părți de campionat. Pe lângă aceștia, mai sunt 37 de jucători ce au evoluat în toate cele 15 întâlniri din prima parte a sezonului.

FC Argeș are trei jucători ce au jucat în toate meciurile din prima parte a sezonului. Doi dintre acești jucători sunt Rover Cârstea și Cosmin Năstăsie, unii dintre cei mai importanți fotbaliști în echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Al treilea fotbalist este Marius Briceag. Acesta a jucat în fiecare rundă și grație prestațiilor sale foarte bune de la FC Argeș, a reușit să facă pasul și către lotul național under 20, acolo unde a fost convocat la finalul anului trecut. Pe lângă Marius Briceag, la lotul național under 20 au mai ajuns și alți doi jucători de la FC Argeș și anume Flavius Croitoru și Alexandru Răuță.

Sursa: argesfc.ro

10 Jan. 2012, 11:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă