Fortuna, peste Tricolorul

30 Jul. 2012, 11:16 Pregătiri, amicale
Fortuna, peste Tricolorul

Echipa nou înființată Fortuna Brazi a câștigat la limită duelul cu colega de serie Tricolorul Alparea, meci disputat pe terenul brașovean de la Zărnești. Trupa antrenată de Dan Dobai s-a impus cu scorul de 2-1, ambele reușite ale prahovenilor fiind izbutite în prima repriză: Minciună (22) și Butoi (35). În schimb, oaspeții au marcat golul de onoare la începutul actului secund, atunci când Popescu a profitat de o eroare a lui Campar (47).

În acest meci, Fortuna Brazi a arătat astfel: A. Vlad – C. Gheorghe, Bilia, Al. Gheorghe, Tegzeș – V. Munteanu, Cioinac, Minciună, B. Năstase – Elek, Vișan (eliminat în minutul 15 și înlocuit de Butoi). După pauză au mai evoluat portarul Campar și jucătorii de câmp C. Vlad, Floruț, Căpălău și Răuță. Nu au putut evolua Borbely (învoit pentru a susține examenul de licență) și Ungureanu (accidentat), iar Petean se va alătura astăzi echipei.

Următorul meci al prahovenilor este programat mâine, împotriva formației de Liga a IV-a Celuloza Zărnești, iar vineri, atunci când vor încheia cantonamentul de la Cheile Grădiștei (județul Brașov), vor întâlni pe Chimia Brazi. Cel din urma meci menționat va conta pentru ediția din acest an a „Memorialului Vasile Borcan”.

Sursa: Ziarul Prahova

30 Jul. 2012, 11:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă