Transferați… suspendați

Transferați... suspendați

Fortuna Poiana Câmpina, echipă care a impresionat în meciurile amicale, nu va putea conta la startul oficial în „mini-retur” pe serviciile a doi dintre jucătorii ofensivi importanți – transferați chiar în această iarnă.

Chiar jucătorul care a lăsat cea mai bună impresia în acestă perioadă de pregătire – atacantul Bogdan Chipirliu (foto) – nu va putea debuta pentru noua sa echipă, în meciul cu Avântul Reghin, din 28 februarie, care se va juca la Buftea! Chipirliu a acumulat, deja, șapte cartonașe – ultimul în chiar partida oficială ce a încheiat 2013 – pentru „satelitul” fostei campioane (0-5 cu CS Afumați), astfel că el este suspendat, el fiind un jucător important în angrenajul lui Florin Stăncioiu. Golgheter la Oțelul 2 (7 goluri marcate), Chipirliu a fost avertizat de staff-ul Fortunei cu privire la acest aspect, al indisciplinei, din cauza căruia ar putea lipsi la meciuri importante pentru noua sa echipă.

Iar acest caz nu este singura problemă a lui Stăncioiu și colegul de compartiment al lui Chipirliu – Bogdan Mircescu -, fiind în aceeași situație! Mircescu – autor a 6 goluri, în prima parte a campionatului, pentru FC Zagon – este de asemenea suspendat pentru meciul cu Reghin, după ce a încasat ultimul avertisment în meciul de la Strejnic, cu Conpet.
Foarte probabil, la amicalul de vineri, cu Viitorul Axintele, ultimul din această perioadă de pregătiri pentru echipa prahoveană, tehnicianul Florin Stăncioiu nu va introduce în primul unsprezece niciunul dintre fotbaliștii pe care nu poate conta săptămâna viitoare. Lista indisponibililor cuprinde și alte nume, fundașul Anițoiu fiind în continuare accidentat.

Gata și vizita medicală

Ieri, jucătorii Fortunei au efectuat obișnuita vizită medicală, finanțatorul echipei – Radu Călin – ținând ca acest control medical să se facă la Institutul Național de Medicină Sportivă. Mai mult, unii dintre jucători au fost de două ori la control, pentru că fiecare dintre cei nou-transferați au semnat contractele cu Fortuna de abia după acest examen medical.
Astăzi, jucătorii echipei prahovene din Liga a III-a vor efectua primul antrenament al săptămânii, pe arena din Brazi. Tot pe stadionul „Chimia” se va desfășura, vineri, de la ora 14,00, și amicalul cu Viitorul Axintele.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă