Fortuna, doar 22 pentru Tărlungeni

Fortuna,** doar 22 pentru Tărlungeni

După ce a început perioada de pregătire centralizată cu peste 40 de jucători „rulați”, Fortuna Poiana Câmpina a plecat ieri la Tărlungeni, în cel de-al doilea cantonament centralizat, sub comanda lui Florin Stăncioiu cu doar 18 jucători de câmp. Probleme contractuale ale unor fotbaliști, renunțarea pe criterii valorice sau financiare, în cazul altora au făcut ca lotul să se reducă, urmând ca, în această ultimă etapă a pregătirii, să se caute doar soluțiile satisfăcătoare.

„În acest moment știm clar ce mai avem nevoie – aș mai vrea un fundaș central, un mijlocaș și 1-2 atacanți, dar nu jucători care să dea probe ci certitudini. Așteptăm să vedem care este situația lui Milea, dacă rămâne sau nu la Oțelul Galați, pentru că el este jucătorul Fortunei, iar eu cred că dacă va juca la noi ar fi un mare câștig. În schimb ne-am luat însă gândul de la Bogdan Chipirliu, care a semnat cu Dinamo! Eu sper să se rezolve și situația lui Răuță, fundașul central, pentru că mi-a plăcut jucătorul, dar acesta are unele probleme contractuale cu echipa franceză la care a fost, Guingamp. Vreau să văd și nivelul lui Arnăutu, cum se va integra el, dar cred că avem un lot cu jucători valoroși, de calitate, tineri, în general, iar eu am încredere mare în ei” – spune antrenorul Florin Stăncioiu.

Acesta l-a inclus „de ultim moment” pe lista celor care au făcut deplasarea la Tărlungeni și pe atacantul Andrei Băcioiu, ultima dată la Fortuna 2, fost elev al său la AFC Filipești.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă