Foresta va juca, vineri, un amical cu FC Botoșani

Marius ANGHEL 22 Mar. 2017, 13:49 Pregătiri, amicale
Foresta va juca, vineri, un amical cu FC Botoșani

Foresta Suceava și FC Botoșani se vor întâlni într-un meci amical în cursul acestei săptămâni. Partida care va avea loc vineri, cu începere de la ora 16:00, pe stadionul Municipal din Botoșani, constituie un bun prilej pentru cele două echipe de a se menține în ritm, ținând cont că nu au parte de jocuri de campionat la sfârșitul acestei săptămâni. De asemenea, întâlnirea reprezintă și o bună oportunitate pentru antrenorii Cristian Popovici și Leo Grozavu de a-i vedea la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin în prima parte a sezonului de primăvară.

Datorită abandonurilor din eșalonul al doilea, programul Forestei din 2017 este unul deosebit de fracționat. După meciurile cu ASU Politehnica Timișoara și CS Balotești, sucevenii au trebuit să ia o pauză, întrucât formația ACS Berceni s-a retras din campionat. A urmat meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște, după care „galben-verzii” vor trebui din nou să stea la sfârșitul acestei săptămâni din cauza retragerii din competiție a celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Botoșănenii nu au nici ei programat vreun joc oficial în weekend, deoarece campionatul Ligii 1 este întrerupt pentru a lăsa loc meciului România – Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, meci care va avea loc duminică, la Cluj, cu începere de la ora 21:45.

Următorul meci de campionat al Forestei va avea loc pe 1 aprilie, pe Areni, în compania celor de la Academica Clinceni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Mar. 2017, 13:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă