Foresta și-a reluat pregătirile în efectiv incomplet. Sucevenii ar trebui să plece marți în cantonament

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 14:22 Pregătiri, amicale
Foresta și-a reluat pregătirile în efectiv incomplet.** Sucevenii ar trebui să plece marți în cantonament

Foresta a efectuat sâmbătă primul antrenament din acest an. Ședința de pregătire care a avut loc pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv s-a desfășurat într-o formulă incompletă, de la antrenament lipsind majoritatea stranierilor Forestei.

Dintre jucătorii care au dus greul în sezonul de toamnă s-au aflat pe teren portarul Răzvan Began, fundașul Wilhem Renquin, mijlocașii Vlad Stănescu și Andrei Cerlincă, atacantul Marius Matei, alături de juniorii Oloeriu Onofraș, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă sau Ruben Sumanariu, și ei cu prezențe constante în echipă în turul campionatului. Efectivul aflat sub comanda antrenorului Florentin Petre a fost completat cu o serie de tineri jucători de la formația de juniori a clubului și de la LPS Suceava.

Astăzi urmează să revină din vacanță armeanul Edgar Movsisyan și moldoveanul Pavel Secrier, viitorul unor fotbaliști ca Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Dali Amar Belkacem sau Boumina Naofal la gruparea suceveană fiind în acest moment incert.

În afara problemelor de efectiv, și situația financiară a clubului este una precară, în condițiile în care anul trecut nu s-au încasat de la Consiliul Local decât 300.000 de mii de lei, adică 30 la sută din banii alocați.

Conform planului stabilit înainte de încheierea primei părți a campionatului, forestierii ar trebui să plece marți într-un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile, la Poiana Negri. După revenirea de la munte, acolo unde colectivul tehnic va pune accent pe acumulările fizice, „galben-verzii” se vor axa mai mult pe antrenamentele cu mingea și pe factorul tehnico-tactic.

Până pe 24 februarie, când este programat startul sezonului oficial de primăvară, Foresta are în plan și disputarea a cinci meciuri amicale, toate pe teren propriu, conducerea clubului perfectând deja patru dintre acestea: cu Sănătatea Darabani, pe 6 februarie, cu Speranța Nisiporeni (Republica Moldova), pe 10 februarie, cu Știința Miroslava, pe 14 februarie, și cu Aerostar Bacău, pe 17 februarie. Cel de-al cincilea adversar al sucevenilor din intersezon ar putea fi Juventus București, întâlnirea urmând să aibă loc pe data de 1 februarie, cu trei zile înaintea partidei de Liga I pe care trupa lui Marius Baciu o are programată la Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă