Foresta și-a încheiat cantonamentul de la Poiana Negri. Florentin Petre vrea însă trei jucători. „Mă aștept ca vârful de formă să-l atingem la jumătatea lunii martie”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 15:49 Pregătiri, amicale

Foresta Suceava și-a încheiat astăzi cantonamentul montan pe care l-a efectuat în ultimele 10 zile la Poiana Negri. Florentin Petre le-a dat liber jucătorilor până duminică, atunci când se revine la antrenamentele pe plan local și se va începe și seria de meciuri amicale. În ultima zi din această săptămână, jucătorii echipei din Liga 2 au programate în sala de atletism de la stadionul Areni o serie de testări fizice.

Florentin Petre s-a declarat mulțumit de cum au răspuns jucătorii săi la cea mai grea perioadă a pregătirilor de iarnă. „Sunt mulțumit de toți jucătorii pe care i-am luat în acest stagiu. Au tras mult de ei, de la cel mai mic, de 17 ani, până la cel mai experimentat, Matei. Mai avem însă mult de muncă, după această perioadă de acumulări fizice urmând să trecem la jocul cu mingea. Mă aștept ca vârful de formă să-l atingem la jumătatea lunii martie, la al treilea sau al patrulea meci oficial din acest an”, a declarat, pentru Gazeta SV, fostul dinamovist.

Până la reluarea campionatului, care va avea loc pe 24 februarie, Foresta are programate patru meciuri amicale, toate urmând a fi desfășurate pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava: cu Sănătatea Darabani (7 februarie), Bucovina Rădăuți (9 februarie), Știința Miroslava (14 februarie) și Aerostar Bacău (16 februarie).

Petre mai vrea însă trei jucători

În privința lotului, printre cei 24 de jucători pe care i-a avut în cantonament, noutățile Forestei sunt: basarabenii Mihai Negura (fundaș stânga) și Oleg Lupușor (mijlocaș central), francezii Loic Kharoubi (atacant) și Moussa Konate (fundaș central) și bulgarul Ivan Makriev (fundaș central).

„Mai avem nevoie de doi fundași centrali, de un fundaș stânga și de un atacant. Pe acest ultim post mizăm pe o eventuală revenire a lui Chalabi. Rămâne să vedem în ce condiție fizică este în acest moment”, a mai precizat Florentin Petre.

Printre jucătorii de care Foresta s-a despărțit în această iarnă se numără Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Dali Amar Belkacem sau Boumina Naofal.

Cei careu au evoluat în prima parte a sezonului și încă sunt în lot sunt: Răzvan Began, Wilhem Renquin, Pavel Secrier, Andrei Cerlincă, Vasile Dănilă, Marius Matei, Edgar Movsisyan, Oloeriu Onofraș, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă și Ruben Sumanariu.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă