Foresta pregătește returul la -15 grade. Jucătorii lui Florentin Petre fac antrenamente pe un ger năprasnic

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 15:49 Pregătiri, amicale
Foresta pregătește returul la -15 grade.** Jucătorii lui Florentin Petre fac antrenamente pe un ger năprasnic

Foresta a plecat marți într-un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile la munte. Echipa lui Florentin Petre și-a stabilit cartierul general la Pensiunea Bella Vista din Poiana Negri, care a devenit în ultimul timp locul tradițional de cantonament pentru fotbaliștii suceveni.

Forestierii au nimerit anul acesta la munte într-o perioadă cu ger năprasnic, astfel că ieri, spre exemplu, antrenamentul de dimineață s-a desfășurat la o temperatură de minus 15 grade Celsius și cu zăpada până aproape de genunchi. Antrenorul Florentin Petre și-a propus însă să facă o pregătire de iarnă la sânge, în condițiile în care gruparea suceveană a suferit mult din punct de vedere fizic în prima parte a campionatului, știut fiind că majoritatea componenților lotului rataseră pregătirea de vară. Primul antrenament al zilei constă în reprize de alergări, iar cel de-al doilea se desfășoară de obicei în sala de forță.

„Galben-verzii” se vor axa pe antrenamentele cu mingea și pe factorul tehnico-tactic odată cu revenirea la Suceava, care se va produce la începutul lunii viitoare.

Până pe 24 februarie, când este programat startul sezonului oficial de primăvară, Foresta are în plan și disputarea a cinci meciuri amicale, toate pe teren propriu, conducerea clubului perfectând deja patru dintre acestea: cu Sănătatea Darabani, pe 6 februarie, cu Speranța Nisiporeni (Republica Moldova), pe 10 februarie, cu Știința Miroslava, pe 14 februarie, și cu Aerostar Bacău, pe 17 februarie. Cel de-al cincilea adversar al sucevenilor din intersezon ar putea fi Juventus București, întâlnirea urmând să aibă loc pe data de 1 februarie, cu trei zile înaintea partidei de Liga I pe care trupa lui Marius Baciu o are programată la Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă