Flavius Cuedan are dublă fractură de maxilar și ratează startul de sezon

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:58 Pregătiri, amicale
Flavius Cuedan are dublă fractură de maxilar** și ratează startul de sezon

„Triunghiularul” de la Zăbrani a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Flavius Cuedan. Fiul antrenorului „șoimilor” din Pâncota a fost tamponat dur de mijlocașul gazdelor, Ștefan, și a fost urcat direct în Ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean. De acolo, tânărul mijlocaș a fost dus de urgență la Timișoara, fiind suspect de dublă fractură la maxilar.

„Accidentările jucătorilor mei mă afectează foarte mult. Țin minte că în momentul în care Suciu s-a accidentat la Ineu aproape mi-au dat lacrimile, darmite acum că în cauză a fost chiar fiul meu. Ă‚sta e fotbalul, nu vreau să dau în jucătorul care l-a accidentat pe Flavius, însă uneori e bine să fim mai atenți mai ales când vorbim despre jocuri amicale. Se pare, totuși, că va scăpa de operația la maxilar, însă asta vom știi cu siguranță de abia marți. E pus sub medicamentație la Spitalul din Timișoara, se va hrăni cu paiul cel puțin patru săptămâni, indiferent dacă va suferi sau nu o intervenție chirurgicală. Îmi pare rău pentru Flavius, chiar avea mult chef de muncă, la Timișoara, contra Ripensiei, a fost, alături de Crușoveanu, poate cel mai bun jucător al Pâncotei”, a spus Dan Cuedan, tehnicianul divizionarei secunde arădene.

Afectate sunt și gazdele meciurilor de verificare. „A fost o intrare puțin necontrolată, dar deloc intenționată a lui Ștefan asupra lui Flavius Cuedan. Jucătorul nostru e marcat de cele întâmplate, mai ales că, din câte am înțeles, se cunoaște bine cu jucătorul Pâncotei. Cred că l-a și contactat la telefon să-și ceară scuze, spunându-i totodată că nu a vrut niciun moment să-l accidenteze. Sper ca Flavius să-și revină cât mai repede, căci e unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai Aradului și ar fi păcat să rateze startul ligii secunde”, a punctat și Leo Pința, antrenorul Victoriei Zăbrani.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă