Fiul lui Szijj, remarcat de Daniel Oprița

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Feb. 2015, 12:25 Actualizat: 16 Feb. 2015, 12:38 Pregătiri, amicale
Fiul lui Szijj,  remarcat de Daniel Oprița

Unul dintre puștii aruncați în luptă în amicalele acestei ierni este Bogdan Szijj, un produs al Centrului de Copii și Juniori din Valea Domanului, finanțat de Primăria și Consiliul Local Reșița. Fostul mare atacant al Milanului din Banat, Ioșka Szijj, poate fi mândru că fiul său îi calcă pe urme.

Mijlocaș dreapta, Bogdan Szijj, de la grupa de juniori B a profesorului Cosmin Buda, a fost folosit în câteva amicale de antrenorul Daniel Oprița. Tânărul fotbalist, care are la activ și trei convocări la lotul național U­ 17, coordonat de Bogdan Vintilă, a impresionat pe toată lumea prin talentul său și disponibilitatea la efort.

Despre mijlocașul născut în anul 1998 se vorbește că ar fi deja în vederile echipei mari din Valea Domanului. Bogdan Szijj a participat în perioada 14­-24 ianuarie la un stagiu de pregătire la Tărlungeni, cu lotul național U­17, unde a mai fost prezent încă un jucător talentat de la juniorii B ai Metalului Reșița, atacantul Alexandru Coviț. Din păcate, acesta a revenit acasă după doar cinci zile, din cauza unei entorse de genunchi.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Autor: Mihai Andries Publicat: 16 Feb. 2015, 12:25 Actualizat: 16 Feb. 2015, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă