Final de semicantonament pentru CSM Campina: „Băieții au răspuns bine”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 14:25 Pregătiri, amicale
Final de semicantonament pentru CSM Campina:**

Timp de două săptămâni, la baza sportivă „Kiru Sport” de la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, jucătorii echipei de Liga a III-a CSM Câmpina s-au aflat în perioada de semicantonament, mai exact au fost supuși la două ședințe de pregătire zilnice de către tehnicianul Daniel Chiriță. Prima era destinată lucrului cu mingea și s-a desfășurat pe terenul de fotbal de sală, iar după ce a venit zăpada pe parchetul sălii „Olimpia”. În cel de-al doilea antrenament al zilei, jucătorii câmpineni au fost supuși la o serie de alergări fizice, programate pe pista de tartan aflată în parcul de la Sala Sporturilor.

„A fost o perioadă mai grea, dar băieții au răspuns bine la antrenamente. Fără această perioadă nu se poate și jucătorii mei au înțeles acest aspect”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Daniel Chiriță.

În această perioadă, trupa câmpineană a testat mai mulți jucători, iar trei dintre ei au semnat, deja, contracte cu CSM. Astfel, au fost aduși la echipă fundașul central Iulian Răvoiu, mijlocașul de bandă Sică Dumitrescu și atacantul Mihai Damaschin.

În cazul celui din urmă sportiv menționat, conducerea clubului s-a înțeles în cursul zilei de ieri. „Sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție și de achizițiile efectuate. Răvoiu și Damaschin sunt doi jucători cu experiență, care ne vor ajuta foarte mult, dar sunt în urmă cu pregătirea fizică. Însă, până la ora primului meci oficial al anului vor fi, cu siguranță, la parametri corespunzători”, a mai adăugat Chiru.

Același interlocutor a mai adăugat că își mai dorește să aducă la echipă un mijlocaș central, iar cu acest jucător ar avea lotul complet pentru retur.

În altă ordine de idei, conducătorii formației CSM Câmpina se vor afla astăzi la sediul Federației Române de Fotbal, pentru aplicarea vizelor pe carnetele de legitimare.

Astăzi, amical cu Viitorul Axintele

De la startul pregătirilor de iarnă, echipa CSM Câmpina a disputat trei jocuri de verificare, toate în compania unor adversari de eșalon inferior. În primele două jocuri au întâlnit grupări de Liga A, și anume CS Blejoi (scor: 1-0) și CS Păulești (2-1), iar în ultimul test s-au duelat cu republicanii echipei AFC Astra, pe care i-au învins cu 6-1.

În schimb, astăzi, elevii lui Chiriță vor juca împotriva colegei de eșalon, nu și de serie, Viitorul Axintele, partida fiind programată a se desfășura pe terenul sintetic de la Complexul Olimpic de la Izvorani, de la ora 12.00. Apoi, duminică, de la orele 13,00, elevii lui Daniel Chiriță vor reveni pe „sinteticul” ilfovean, pentru a da piept cu Astra 2 Ciorani.

Până la debutul în jocurilor oficiale, CSM Câmpina și-a antamat următoarele jocuri amicale: pe 4 februarie cu CS Ștefănești, pe 8 februarie cu Conpet Ploiești, pe 13 februarie cu Unirea Slobozia și pe 22 februarie cu Unirea Tărlungeni. Însă, programul acestor jocuri poate suferi modificări, în funcție de starea vremii.

Lungu a semnat cu Urban Titu

Fostul fundaș central al echipei, Alexandru Lungu, disponibilizat la finele anului trecut de fostul tehnician al echipei, Valentin Sinescu, și-a găsit, zilele trecute, un nou angajament. El a semnat un contract cu colega de serie și eșalon a câmpinenilor – Urban Titu – pentru un an și jumătate.

La echipa dâmbovițeană și-au „încercat norocul” și Adrian Stăncescu și Csaba Borbely, jucători care au îmbrăcat, în trecut, tricoul formației AFC Fortuna Poiana Câmpina, dar aceștia nu s-au înțeles cu echipa din Titu.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 14:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă