Final de cantonament pentru Unirea Tărlungeni

Mihai Andries 07 Feb. 2014, 22:48 Pregătiri, amicale
Final de cantonament** pentru Unirea Tărlungeni

Astăzi (vineri, 7 februarie 2014), s-a încheiat cantonamentul pe care Unirea Tărlungeni l-a efectuat la baza proprie. Prilej cu care antrenorul Laszlo Balint a făcut analiza perioadei de pregătire centralizată: „Au fost două săptămâni grele, cu un volum de lucru mare, însă băieții s-au prezentat admirabil și pot spune că a fost un stagiu reușit, mai ales că l-am terminat fără nicio problema medicală. A fost și acel meci-test contra CF Braila, pe un teren foarte greu, care i-a solicitat din plin pe jucători, iar faptul că l-am câștigat ne-a dat o satisfacție în plus”.

Ultimele negocieri cu Școala de Fotbal Ardealul din Cluj

Tot „Gyuszi” Balint a vorbit despre lotul de jucători al Unirii: „Este bine că, în linii mari, este bătut în cuie și lotul pentru retur. Stamatin, Cordoș și Antoche deja au semnat contractele cu clubul nostru, iar pentru Antal, Chiș și Pop negocierile cu Școala de Fotbal Ardealul sunt în faza finală. A rămas și Dumbravă, până-n vară. Astfel că sunt soluții destule și pentru jucătorii sub 21 de ani. Ar fi ideal să mai aducem încă un atacant de valoare, însă știu că este dificil”.

Programul meciurilor de pregătire

Cât despre perioada următoare de pregătire, antrenorul principal al formației noastre a declarat: „Urmeaza meciul contra FC Păpăuți, după care intrăm într-o perioadă în care vom disputa mai multe «amicale», toate în deplasare, pentru că dorim să jucăm aceste meciuri pe terenuri bune, iar la Brașov iarna e destul de lungă și terenurile nu sunt foarte ok. Pe 12 februarie jucăm la Bistrița, contra Gloriei, pe 15 februarie contra Coronei Brașov, pe 20 februarie la Miercurea-Ciuc, contra FK Csikszereda, pe 22 februarie la Izvorani, contra FCM Câmpina. După această dată, competiția începe la toate eșaloanele, dar sper să mai găsim adversari pentru alte două meciuri de pregatire, dat fiind faptul că în primele două runde noi stăm”.

Sursa: Unirea Tărlungeni

Mihai Andries 07 Feb. 2014, 22:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă