Final de cantonament pentru Știința Miroslava. Ieșenii au disputat la Odorheiu Secuiesc și un amical contra unei colege de serie

Final de cantonament pentru Știința Miroslava.** Ieșenii au disputat la Odorheiu Secuiesc și un amical contra unei colege de serie

Divizionara a treia ieșeană Știința Miroslava a revenit acasă după un cantonament de o săptămână derulat la Odorheiu Secuiesc. Echipa ieșeană a disputat și un meci amical în acest stagiu de pregătire, cu formația locală AFC Odorheiu Secuiesc, scorul fiind egal, 1-1, gol marcat de Alexandru Marin.

La revenirea acasă, antrenorul Științei, Cristi Ungureanu, s-a declarat mulțumit de stagiul de pregătire în care s-a pus accentul pe latura fizică.

„Sunt foarte mulțumit de modul în care au răspuns elevii mei. Băieții încep să arate din ce în ce mai mult ca o familie. Sper ca până la reluarea campionatului să înlocuim exercițiile fizice cu o serie de meciuri amicale, pentru a cristaliza relațiile de joc. Doar atacantul Radu Văleanu a suferit o ușoară accidentare în ultima zi de cantonament, în rest toți băieții sunt în regulă din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu.

Următorul amical al ieșenilor este programat pe 18 februarie, în compania echipei Foresta Suceava.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă