Final de cantonament pentru Știința Miroslava. Concluziile trase de antrenorul Cristi Ungureanu. Miercuri e programat un nou amical cu CSM Poli Iași

Final de cantonament pentru Știința Miroslava.** Concluziile trase de antrenorul Cristi Ungureanu. Miercuri e programat un nou amical cu CSM Poli Iași

După zece zile de pregătire centralizată la Odorheiu Secuiesc, nou-promovata Știința Miroslava a revenit acasă, în weekend. Staff-ul tehnic a pus accentul pe pregătirea fizică în cantonament, urmând ca în perioada următoare echipa ieșeană să dispute mai multe meciuri amicale. Revenirea la antrenamente se va produce marți, iar miercuri au programat un nou amical cu CSM Poli Iași.

Tehnicianul Cristian Ungureanu s-a declarat mulțumit de condițiile din cantonament și de modul cum s-au pregătit elevii săi. „Sunt foarte mulțumit de stagiul de pregătire. Am avut condiții bune, iar băieții s-au prezentat foarte bine. A fost un stagiu benefic, am avut zece zile cu antrenamente intense și eu zic că am ajuns la un nivel bun de pregătire”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu.

Fundaș stânga din Austria, fundaș dreapta din Republica Moldova

Tehnicianul a testat doi fundași noi la Odorheiu Secuiesc, unul din liga a treia austriacă și unul de la Victoria Chișinău. „În linii mari, lotul este conturat. Pe lângă jucătorii noi aduși, am mai avut în cantonament, în probe, doi fundași. Pe Cornel Coc, un fundaș stânga din liga a treia austriacă, și pe fundașul dreapta moldovean Vasile Curchi, de la Victoria Chișinău. Vreau să am dubluri pe fiecare post, și în acest sens aștept să văd cum se va rezolva situația lui Dănuț Munteanu. El este liber de contract acum, este dorit de CSM Poli, dar eu l-aș vrea la noi”, a completat Ungureanu.

Antrenorul Științei a făcut apel la suporterii ieșeni să fie alături de echipa din Miroslava, indiferent unde va juca meciurile de pe teren propriu: „Din ce știu, mai sunt ceva probleme de rezolvat la baza sportivă, probabil primele meciuri de acasă le vom juca pe un alt stadion. Eu sper, totuși, să jucăm la Uricani, pentru că terenul propriu este un atu al nostru. Nu cred că sunt probleme atât de grave și sper să putem găsi înțelegere la Federația Română de Fotbal pentru a juca acasă până vom remedia problemele. Dacă nu vom putea juca la Uricani, sper să evoluăm în Copou. Ne dorim să avem și suporterii de partea noastră. Băieții vor avea emoții, e firesc să fie așa, este un alt nivel, dar cu ajutorul publicului ne dorim să facem meciuri bune și să ne menținem în liga a secundă. Acesta este și obiectivul nostru”.

Un nou amical cu CSM Poli, miercuri, în Copou

După stagiul de la Odorheiu Secuiesc, jucătorii Științei au primit trei zile libere, urmând ca marți dimineață să reia antrenamentele la Uricani. Miercuri, de la ora 19:00, Miroslava va juca al doilea amical al verii, cu CSM Poli Iași, în Copou. În primul meci test între cele două echipe, disputat pe 4 iulie, scorul a fost egal, 0-0.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă