Final de cantonament pentru Conpet! Pârvu: „Zăpada m-a ajutat”

Final de cantonament pentru Conpet!** Pârvu:

Conpet Ploiești va încheia, astăzi, săptămâna de cantonament centralizat de la Strejnic.

Începută cu o zi mai târziu decât era prevăzut, din cauza problemelor meteo, pregătirea a fost una „care și-a atins scopul” și, nu este exclus ca, în februarie, să se mai facă un astfel de stagiu, tot de 5-6 zile, care să includă și unu-două meciuri amicale.

„A fost util acest stagiu, am vrut să pun accent, în primul rând pe pregătirea fizică, iar zăpada pot spune că m-a ajutat, antrenamentele fiind solicitante. Am avut și sală pentru al doilea antrenament, condiții de recuperare, odihnă, masă, adecvate, era 100% necesar un astfel de cantonament” – spune Florin Pârvu (foto).

Tehnicianul Conpetului va reîncepe, săptămâna viitoare și meciurile amicale, în funcție de starea terenurilor fiind programate două astfel de partide, cu Intersport (noua Rapid Sălciile) – cel mai probabil miercuri și CSM Câmpina – sâmbătă.

Mușea a ajuns la Dinamo II!

Fundașul dreapta Constantin Mușea nu se mai află la Slobozia, după câteva săptămâni petrecute la echipa antrenată de Adrian Mihalcea el trecând sub comanda lui Mugur Cornățeanu, la Dinamo 2. Mușea este coleg de cameră cu Sebi Petre, un alt fost jucător al Conpetului, oficialii echipei din Strejnic așteptându-i pe cei de la Dinamo la discuții privind transferul jucătorului.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă