FCM și-a reluat pregătirea în formulă completă

10 Jul. 2012, 12:38 Pregătiri, amicale
FCM** și-a reluat pregătirea în formulă completă

Dupa o luna de vacanta, „galben-albastrii” au inceput pregatirile estivale. Ieri dimineata, fotbalistii FCM-ului s-au adunat la stadionul „Municipal” si au efectuat primul antrenament din intersezon. Un antrenament desfasurat in formula completa, sub comanda tehnicienilor Cristi Popovici si Marius Gireada prezentându-se toti jucatorii asteptati la reunire.

„Avem la dispozitie lotul cu care am incheiat campionatul trecut. Ma bucur ca jucatorii au starea de sanatate bine pusa la punct, astfel incât putem lucra”, a precizat antrenorul Cristi Popovici, care pentru prima saptamâna de pregatire a fixat câte un antrenament pe zi. Bonusul ar putea veni in weekend, când in program este posibil sa apara un meci de verificare.

Odata cu reluarea antrenamentelor, „galben-albastrii” si-au primit ieri si drepturile salariale. „Luam lucrurile pas cu pas in ceea ce priveste antrenamentele, jocurile de verificare si tot ceea ce trebuie pentru ca echipa sa intre in program normal”, a subliniat presedintele Daniel Scânteie. „Abordam pregatirea cu incredere si ramâne de vazut ce se va intâmpla cu aceasta echipa”, a completat Cristi Popovici.

Situația echipei rămâne în stand-by

Situatia FCM Bacau continua sa fie in stand-by. Finantatorul Dumitru Sechelariu a anuntat ca este dispus ca cedeze echipa catre Consiliul Local si/sau Consiliul Judetean contra sumei de un milion de euro, platibila in doi ani, dar pe adresa clubului nu a venit inca niciun raspuns oficial. „Am facut un apel la cei care conduc orasul, insa nu am primit niciun raspuns, ceea ce ne face sa credem ca autoritatile locale nu sunt interesate de soarta acestei echipe”, a mai spus Daniel Scânteie.

La bursa transferurilor

Incertitudinea din jurul FCM Bacau a facut totodata ca reunirea lotului sa fie amânata cu o saptamâna fata de programul anuntat initial. Astfel, vacanta „galben-albastrilor” a tinut o luna, timp in care singurul plecat de la echipa a fost Dragos Huiban, aflat la final de contract si care a semnat cu FCM Târgu Mures. „Toti jucatorii nostri sunt transferabili. Am primit câteva oferte pentru unii dintre ei, pe care urmeaza sa le analizam”, a sintetizat presedintele Daniel Scânteie.

Sursa: Deșteptarea

10 Jul. 2012, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă