FCM Dorohoi a urcat în cantonamentul montan: „Ne maximizăm șansele de a ne atinge obiectivele”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale
FCM Dorohoi a urcat în cantonamentul montan:**

FCM Dorohoi a urcat de miercuri la munte, în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Aici, jucătorii pregătiți de Vespazian Colban își vor încărca bateriile pentru a aborda în forță meciurile din cea de a doua parte a campionatului Seriei I a Ligii a II-a, în care vor trebui să lupte pentru a se salva de la retrogradare.

„Vom face o pregătire de iarnă bună pentru a ne maximiza șansele de a ne atinge obiectivele. Jucătorii sunt conștienți că fără o pregătire bună în această perioadă nu vor putea da randament în campionat, care se anunță a fi extrem de dificil. Suntem încrezători că vom reuși să ne ridicăm la nivelul impus de Liga a II-a”, a declarat tehnicianul dorohoienilor.

În cantonament au plecat și jucătorii nou-veniți, respectiv atacantul Alexandru Marin și mijlocașul de bandă Augustin Ivașcă.

După finalizarea cantonamentului montan, în luna februarie, FCM Dorohoi va susține mai multe meciuri de verificare împotriva formațiilor din zonă, Rapid CFR Suceava, Bucovina Rădăuți și Cetatea Târgu Neamț. S-a dorit și un amical cu SC Bacău, dar conducerile celor două cluburi nu au putut ajunge la un acord asupra datei de disputare.

Sursa: Monitorul de Botoșani
Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă