FCM Baia Mare și-a stabilit primele patru amicale. Cel mai tare e cel cu Debrecen, atunci când maghiarii își prezintă lotul

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 18:47 Pregătiri, amicale
FCM Baia Mare și-a stabilit primele patru amicale.** Cel mai tare e cel cu Debrecen, atunci când maghiarii își prezintă lotul

FCM Baia Mare abia așteaptă să înceapă pregătirea pentru noul campionat, de această dată al Ligii 2. Gruparea din Nord-Vestul țării se va reuni pe 1 iulie, adică printre primele echipe care vor lua startul în acest sezon al eșalonului secund. Mai mult, conducerea tehnică a stabilit și primele patru amicale pe care jucătorii FCM-ului le vor disputa în această vară.

Cea mai puternică partidă de pregătire pentru fotbaliștii lui Dorin Toma va fi în cea cu Debrecen, calificată în preliminariile Europa League. O „dublă” cu Olimpia Satu Mare și un test cu Cigand vor fi celelalte jocuri amicale, stabilite deocamdată, ale sătmărenilor.

„Am perfectat până acum patru jocuri amicale. Pe data de 11 iulie vom juca la Baia Mare cu o echipă de Liga a 3-a din Ungaria, cu Cigand, iar pe data de 12 vom merge la Debrecen, unde va fi cel mai tare amical al verii pentru noi, cu o echipă de primă ligă, o echipă calificată în Europa League. Ei își vor prezenta lotul cu această ocazie și va fi un amical foarte bun pentru noi. Mai avem perfectat un joc de pregătire cu Olimpia Satu Mare pe data de 14 iulie, în Baia Mare, iar pe 5 august, tot cu Olimpia, în deplasare”, a declarat tehnicianul Dorin Toma pentru emaramures.ro.

După reunire, FCM Baia Mare se va pregăti pe plan local până în ultima jumătate a lunii, când s e va merge într-un cantonament de 14 zile cel mai probabil la Tărlugeni, în județul Brașov. „Pe 1 iulie va fi reunirea lotului, iar până pe data de 4 vom face mai multe trialuri, unde am chemat mai mulți jucători, mai mult tineri, pe care să îi vedem la treabă, pentru că dorim să ne întărim lotul și cu sportivi de 18-19 ani”, a mai spus Dorin Toma.

FCM Baia Mare i-a achiziționat până acum pe atacanții Sergiu Arnăutu și Tudor Mândrușcă (ex Juventus București și Unirea Jucu) și pe fundașul dreapta Cătălin Savin (ex Rapid București). Portarul Octavian Ormenișan și-a prelungit contractul cu nou-promovata pe o perioadă de trei ani.

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă