FCM Bacău a intrat în linia dreaptă a pregătirilor

24 Feb. 2012, 16:42 Pregătiri, amicale
FCM Bacău** a intrat în linia dreaptă a pregătirilor

FCM Bacău a intrat în linia dreaptă a pregătirilor pentru returul ligii secunde. După ce marți a învins categoric, cu scorul de 3-1, una dintre cele mai autorizate candidate la promovare, CSMS Iași, formația băcăuană va susține, sâmbătă, o nouă partidă de verificare. „Galben-albaștrii” vor întâlni în deplasare, cu începere de la ora 12.00, pe Rapid CFR Suceava, vice-lidera Seriei I din eșalonul al treilea.

Ultimul test?

Deși până la startul returului ar mai rămâne două săptămâni, antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru ia în calcul posibilitatea ca meciul de la Suceava să rămână ultimul test din această pauză competițională. În felul acesta, băcăuanii vor să elimine riscul unor accidentări care să afecteze componența „unsprezecelui” de start ce va fi aliniat contra Farului, în prima etapă a returului.

Absență cu Farul

Pentru jocul de la Constanța, programat pe data de 10 martie, FCM Bacău nu va putea conta însă pe Mădălin Luncanu, aflat în stare de suspendare pentru cumul de cartonașe galbene. „Sper ca aceasta să rămână singura noastră problemă de efectiv, astfel încât să abordăm returul în plenitudinea forțelor”, a declarat Gheorghe Poenaru.

Bilanț pozitiv

Antrenorul băcăuan și-a manifestat convingerea că testul de sâmbătă, de la Suceava, va fi unul reușit. „Vom întâlni o echipă motivată și sper ca și suprafața de joc să fie una bună”, a spus Poe. În afara jocul câștigat marți, cu CSMS Iași, cu 3-1, „galben-albaștrii” au mai contabilizat în inter-sezon alte două victorii (3-0 cu Dinamo II și 3-0 cu Ceahlăul ll) și o singura înfrângere: 0-1 la Iași, în turul susținut contra CSMS-ului.

Sursa: Deșteptarea

24 Feb. 2012, 16:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă