FCM Bacău a început pregătirea fără Eugen Baciu

17 Jan. 2012, 16:30 Pregătiri, amicale
FCM Bacău** a început pregătirea fără Eugen Baciu

Și vremea a știut că FCM Bacău își va relua ieri pregătirile în vederea returului Ligii a II-a. Prin urmare, o ninsoare deasă i-a întâmpinat pe „galben-albaștri” la primul antrenament al anului. „Este o vreme excelentă pentru a ne încărca bateriile. În această perioadă, zăpada e mai mult decât necesară și mă bucur că băieții au poftă de antrenament”, a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru, care a supravegheat de pe marginea terenului sedința de pregătire condusă de „secundul” său Ștefan Apostol.

Același lot, minus Baciu

„Galben-albaștrii” s-au prezentat în formulă completă la reunirea fixată ieri dimineață, la ora 10.30, la stadionul „Municipal”. „Vom continua cu același lot cu care am început campionatul, minus Eugen Baciu, care semnase doar până în această iarnă”, a precizat Poenaru. Tehnicianul băcăuan este încrezător în privința returului de campionat: „Dacă în vară ne confruntăm cu handicapul lipsei de experiență, acum, după jumătate de sezon, echipa înregistrează un plus, ceea ce-mi dă speranțe că returul va fi mai bun decât turul”.

Stagiu centralizat

În următoarele două săptămâni, echipa fanion a Băcăului va urma un program de reacomodare la efort, după care va intra într-un stagiu de pregătire centralizată de aproximativ 12 zile. „Aș prefera să efectuăm cantonamentul în Bacău deoarece aici beneficiem de cele mai bune condiții, însă nu exclud posibilitatea unui stagiu montan. În zilele următoare ne vom decide asupra locației”, a afirmat Gheorghe Poenaru.

Amicale în serie

Până la reluarea campionatului, formația care a încheiat turul pe locul 9 în Seria I va susține minimum șapte jocuri de verificare. Printre posibilii adversari se numără divizionara A Ceahlăul Piatra Neamț și colegele de serie CSMS Iași și FC Botoșani. Startul partidelor-test va fi dat la finalul săptămânii viitoare, atunci când se prefigurează o întâlnire la Onești cu Dinamo II, formație care va efectua un stagiu de pregătire centralizată în zonă. Ultimul joc de pregătire va avea loc pe 25 februarie, cu o săptămână înainte de startul returului.

Sursa: Deșteptarea

17 Jan. 2012, 16:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă