FC Zalău a revenit de la Ocna! „Băieții au răspuns bine la cerințe”

02 Feb. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
FC Zalău a revenit de la Ocna!**

Joi dimineață, elevii lui Marius Pașca au revin de la stagiul montan. Timp de 7 zile, FC Zalău s-a pregătit la Ocna Șugatag

Cantonamentele de iarnă sunt axate în special pe pregătirea fizică, iar majoritatea fotbaliștilor nu le agrează. Așa se întâmplă și cu jucătorii echipei FC Zalău care se află de săptămâna trecută în cantonament la Ocna Șugatag. Antrenorul echipei Marius Pașca a programat pentru această perioadă câte două ședințe de pregătire. Primul antrenament are loc dimineața și constă mai mult în alergări, iar cel de-al doilea are loc după-amiaza, când jucătorii intră în sala de forță. Recuperarea are loc la saună și la bazin, în imediata vecinătate a locației în care zălăuanii sunt cazați. Mingea le este ascunsă jucătorilor, care se axează doar pe pregătirea fizică.

„Băieții răspund bine la cerințe în cantonament. Este o perioadă mai grea pentru orice fotbalist. Însă trebuie tratată cu maximă seriozitate, astfel nu vom avea probleme în retur. Am programat câte două antrenamente pe zi, unul în care ne bazăm pe alergări și rezistență, iar cel de-al doilea în sala de forță.”
a declarat Marius Pașca.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce a mai declarat antrenorul despre cantonamentul de la Ocna Șugatag

Tehnicianul echipe zălăuane ne-a precizat că în mare lotul pe care se va baza în retur va fi cel cu cu care se află în cantonament. Lor li se vor mai adăuga și juniorii de la grupele de republicani, care se află în vizorul echipei mari.

02 Feb. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă