FC Viitorul II, prima echipă din ligile inferioare care și-a reluat pregătirile. Ce obiectiv i-a stabilit Gheorghe Hagi „satelitului”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2016, 12:22 Pregătiri, amicale

FC Viitorul II Constanța este prima formație din ligile inferioare care și-a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional. Mult mai repede decât cluburile din Liga 2, dar și de mai mult de jumătate din Liga 1, echipa secundă a clubului finanțat de Gheorghe Hagi se antrenează începând de marți la Poiana Brașov.

Stagiul de pregătire pe care jucătorii lui Cristian Cămui îl efectuează alături de colegii lor de la prima echipă se va întinde până pe 24 iunie, zi în care o mare parte dintre componenții lotului va pleca la Mogoșoaia pentru că pe 25 iunie sunt programate Supercupa României U19 și Supercupa României U17.

Lotul de jucători care a efectuat deplasarea în cantonamentul din Poiana Brașov:

Portari: Rareș Murariu, Ionuț Gurău, Cătălin Căbuz;
Fundași: Cătălin Toriște, Szabolcs Kilyen, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Tudor Băluță, Doru Dumitrescu, Andrei Rusu, Robert Neciu;
Mijlocași: Paul Iacob, Gabriel Preoteasa, Bogdan Vasile, Andrei Ciobanu, Adrian Neniță, Mircea Manole, Mihai Ene, Radu Boboc;
Atacanți: George Tudoran, Ionuț Vînă, Florin Cioablă, Denis Drăguș, Antonio Cruceru, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mățan.

Staff-ul tehnic: Cristian Cămui – antrenor principal, Constantin Fălină – antrenor secund, Emil Dobre – antrenor cu portarii, Silviu Dobre – preparator fizic.

Din lot mai fac parte Cosmin Dur-Bozoancă, Victor Rogoza, Dan Panait, Andreas Iani și Cristian Ene, care au fost nevoiți să rămână la Constanța, deoarece își vor susține probele la Bacalaureat. De asemenea, din lot mai face parte și Alexandru Stoica, însă acesta a mai primit două săptămâni de vacanță după ce i-a expirat împrumutul la Dunărea Călărași.

FC Viitorul II are ca obiectiv în noul sezon al Ligii 3 clasarea pe locurile 1-3 în seria în care va fi repartizată. Campionatul ce tocmai s-a încheiat a găsit-o pe echipa lui Cristian Cămui pe locul 8 în Seria a II-a, cu 26 de puncte, cu 38 de puncte mai puține față de liderul Juventus București.

Foto: FB Academia „Gheorghe Hagi”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2016, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă