FC Viitorul a demarat pregătirile în Antalya

21 Jan. 2012, 19:20 Pregătiri, amicale

Formația patronată de Gheorghe Hagi și, totodată, liderul la zi al Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul Constanța, a demarat pregătirile în primul cantonament al acestei ierni, din Antalya.

Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel (principal), Norbert Niță, Liviu Ștefan (ambii secunzi), Constanton Gîrjoabă (antrenor cu portarii) și Ciprian Prună (preparator fizic) au ajuns vineri seară în Antalya, cantonându-se la Hotelul de 5 stele Zeynep Golf & Spa, din Belek.

Sâmbătă, jucătorii constănțeni au susținut primele antrenamente. Dimineață au efectuat un antrenament de reacomodare la efort, iar în cursul după-amiezii ședința de pregătire a avut caracter tehnico-tactic.

Gheorghe Hagi și-a trimis în Antalya și echipa a doua. Sub comanda lui Cristian Cămui și Roberto Berruero, FC Viitorul II (echipă alcătuită din juniorii născuți în 1993, 1994 și 1995 ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”) este cantonată alături de prima echipă a clubului, la Hotel Zeynep Golf & Spa. Ca și echipa de seniori, FC Viitorul II efectuează câte două antrenamente pe zi, iar pe perioada șederii în Turcia va susține trei meciuri de verificare.

Gheorghe Hagi a sosit sâmbătă în Antalya

Sâmbătă după-amiază în cantonamentul formației constănțene și-a făcut apariția și Gheorghe Hagi, care va urmări îndeaproape pregătirile formației pe care o patronează pe toată durata cantonamentului (până pe 3 februarie). Imediat cum a sosit, Hagi a plecat direct spre terenurile pe care echipele sale efectuau antrenamente, asistând la ședințele de pregătire ale formațiilor FC Viitorul și FC Viitorul II.

sursa: Academia Hagi

21 Jan. 2012, 19:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă