FC Panciu, în revenire de formă

15 Aug. 2011, 14:09 Pregătiri, amicale
FC Panciu,** în revenire de formă

Ședințele pe care conducerea echipei de fotbal FC Panciu le-a avut săptămâna trecută cu jucătorii au avut un rol pozitiv. Amenințați cu penalități financiare, fotbaliștii echipei „dintre vii” au arătat altceva în teren la ultimul test de verificare susținut de FC Panciu împotriva colegei de serie, CSM Rm. Sărat.

Păncenii s-au impus cu 2-0 (2-0), dar per ansamblu au demonstrat că și-au revenit după evoluții mai puțin reușite în ultimele jocuri amicale. În amicalul cu gruparea râmniceană, elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan și-au luat rolul în serios din primele minute și, după ocaziile irosite de Radu (3 și 5), a venit și golul. Predoiu a centrat în careu și Stoian a înscris cu o lovitură de cap (7).

Asaltul echipei din Panciu a continuat și în minutul 17 s-a facut 2-0, după ce Ionuț Radu a luat pe cont propriu o acțiune personală și a șutat în colțul lung, balonul lovind si bara porții buzoiene (17). În actul secund, Rodinel Stan a lovit bara porții râmnicene.

FC Panciu a evoluat cu: Lazăr – Voinea, Beșa, R.Stan, Cl. Mihai – Stoian, Cioran, Duțu, Corbea – Radu, Predoiu. Au mai evoluat: Cernat și Bîra.

articol scris de George Dumitru

15 Aug. 2011, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă