FC Olt și CSM Râmnicu Vâlcea și-au stabilit o „dublă” amicală

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 16:34 Pregătiri, amicale
FC Olt și CSM Râmnicu Vâlcea** și-au stabilit o

FC Olt Slatina va demara, pe 8 ianuarie, pregătirile în vederea abordării meciurilor rămase de disputat din actualul sezon. Oficialii clubului au stabilit, de asemenea, programul jocurilor amicale ale iernii.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține opt meciuri de pregătire, două dintre ele fiind programate până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Pe 14 și 17 ianuarie, FC Olt va întâlni echipe din Liga a III-a, însă adversarele vor fi stabilite ulterior. La revenirea din stagiul pregătirii centralizate, slătinenii au programate meciuri amicale pe 4, 7, 14, 18 și 21 februarie, însă nu au fost stabilite adversarele pentru toate aceste date. Singura certitudine, la acest moment, este dubla cu CSM Râmnicu Vâlcea, programată pe 4 și 11 februarie.

„Până la plecarea în cantonament încercăm să găsim adversare de Liga a III-a, urmând ca la revenirea în localitate să găsim partenere de joc de același nivel. Pe 4 și 11 februarie vom juca cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar pentru celelalte date căutăm soluții”, a declarat directorul sportiv al grupării FC Olt Slatina, Doru Alexe.

În cantonamentul montan, ce se va desfășura în perioada 21-30 ianuarie, divizionara secundă slătineană nu va susține jocuri de pregătire, accentul fiind pus pe acumulări.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă