FC Olt se reunește pe 6 sau 9 ianuarie!

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 14:23 Pregătiri, amicale
FC Olt** se reunește pe 6 sau 9 ianuarie!

Divizionara secundă slătineană va demara pregătirile în vederea abordării meciurilor din retur pe data de 6 sau 9 ianuarie, în funcție de plecarea în cantonament.

Startul stagiunii de primăvară se va da pe 1 martie, FC Olt Slatina fiind angrenată în lupta pentru un loc de play-off. Oficialii clubului FC Olt Slatina au schițat programul de pregătire al iernii. Lotul divizionarei secunde se va reuni, sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, destul de devreme, pe 6 sau 9 ianuarie, în funcție de cantonament. Slătinenii vor susține un stagiu centralizat de pregătire, timp de zece zile, plecarea urmând să se facă pe 20 sau 27 ianuarie, în stațiunea montană Poiana Brașov.

Oficialii echipei au fixat datele meciurilor de pregătire, iar în zilele ce urmează vor fi stabilite partenerele de joc. În primele amicale ale iernii adversarele vor fi de nivel inferior (liga a III-a), primul meci de pregătire fiind programat pe 18 ianuarie. Pe 21, 24 ianuarie, 11 și 18 februarie slătinenii vor întâlni tot echipe din eșalonul al treilea, în timp ce în zilele 12, 15, 19 și 22 februarie partenerele de joc vor fi formații de Liga a II-a. În total, FC Olt Slatina are programate nouă meciuri amicale.

Slătinenii, la două puncte de play-off

Divizionara secundă slătineană a încheiat stagiunea de toamnă imediat sub linia play-off-ului, aflându-se la doar două puncte de locul șase. Cele șapte meciuri rămase din retur se vor relua pe data de 1 martie. În primul meci oficial, slătinenii vor evolua pe teren propriu, contra Universității Craiova. FC Olt Slatina a înregistrat patru victorii, șase remize și patru înfrângeri, totalizând 18 puncte în această primă parte a sezonului. Slătinenii au a treia apărare a seriei, având zece goluri primite. Ofensiva, însă, nu a funcționat la fel de bine, ocupând un loc undeva la jumătatea clasamentului, cu 11 goluri marcate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 14:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă