FC Olt se pregătește intens la Poiana Brașov

23 Jul. 2012, 16:51 Pregătiri, amicale

Două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, iar cel de-al doilea bazat pe acumulări, odihnă, iar seara refacere, este programul strict de care au parte jucătorii divizionarei secunde FC Olt Slatina în stagiul de la Poiana Brașov.

GALERIE FOTO din cantonamentul de la Poiana Brașov

Mecea: „Antrenorul va decide care va fi în formă pentru a apăra”

Goalkeeper la Alro în sezonul precedent, tânărul portar Marian Mecea continuă la Slatina cu noua grupare, FC Olt. Jucătorul divizionarei secunde este conștient că cel mai în formă se va afla între buturi, tocmai de aceea trage tare în cantonamentul de la Poiana Brașov.

Pregătiți de Sabin Ciurea, antrenor ce în ultima perioadă a activat în Arabia Saudită, goalkeeperii grupării FC Olt Slatina trag tare în cantonament pentru a convinge că merită să se afle între buturi în noua stagiune. Portarul Marian Mecea, jucător ce în tricoul formației Alro a evoluat puțin, speră să aibă ocazia de a demonstra mai mult.

„Fiecare dintre noi ne dorim să jucăm, depinde de modul în care ne pregătim, de evoluțiile din meciurile amicale, iar în final antrenorul va decide care va fi în formă pentru a apăra la începutul campionatului. Ne-am acomodat foarte bine, ne cunoșteam, atmosfera este bună, iar pregătirea decurge în condiții normale, cantonamentul niciodată nu este ușor, dar este necesar”, a declarat Marian Mecea.

„Ne dorim să câștigăm fiecare meci”

Jucătorii grupării FC Olt Slatina speră la evoluții reușite în noul sezon, care să le aducă rezultate pe măsură. Goalkeeper-ul Marian Mecea spune că pregătirea fizică bună din cantonamentul de la Poiana Brașov se va reflecta în jocuri.

„Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, să dăm totul pe teren, iar la final vom vedea unde ne aflăm. Gândul nostru trebuie să fie la câștigarea fiecărei partide. Deocamdată ne pregătim, tragem tare în cantonament, pentru a ne fi ușor în campionat. Este perioada în care trebuie să acumulăm, antrenamentele sunt destul de grele, se simte puțin oboseala, dar facem față cu brio”, a mai spus goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina.

FC Olt Slatina are în lot patru portari, Cristi Bordea, Marian Mecea, Alex Bugiu și Perșinaru, ultimul având doar 16 ani.

Sursa: Gazeta Nouă

23 Jul. 2012, 16:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă