FC Olt își caută parteneri puternici pentru amicale. Slătinenii așteaptă răspuns de la CSU Craiova

Marius ANGHEL 12 Jan. 2015, 17:30 Pregătiri, amicale

Oficialii clubului FC Olt Slatina încearcă să completeze, în această perioadă, programul meciurilor de verificare din această iarnă. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține opt jocuri amicale, două dintre ele până la plecarea în cantonament, pe datele de 14 și 17 ianuarie.

La revenirea din stagiul pregătirii centralizate, slătinenii își doresc doar partenere de joc de nivel superior. „Singurele jocuri bătute în cuie sunt pe 17 ianuarie cu SCM Pitești, și cele două amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea de pe 4 și 11 februarie. Căutăm în continuare partenere de joc pentru 14 ianuarie, 7, 14, 18 și 21 februarie. Am discutat cu cei de la CSU Craiova să facem un joc pe 14 februarie, cu o săptămână înainte de a începe Liga I, însă deocamdată nu am primit confirmarea lor”, a declarat directorul sportiv al celor de la FC Olt Slatina, Doru Alexe.

Având în vedere faptul că sunt foarte puține echipe din Liga a II-a în zonă, oficialii clubului FC Olt Slatina poartă discuții, pentru perfectarea a cel puțin unui joc cu o formație de Liga I, cu reprezentanți ai cluburilor Dinamo, Gaz Metan Mediaș sau Pandurii Târgu Jiu.

„Cu siguranță vom juca cu o echipă din Liga I, acum rămâne de văzut. Noi purtăm discuții cu mai multe cluburi, printre care Craiova, Dinamo, Pandurii și Gaz Metan”, a precizat președintele celor de la FC Olt, Ionuț Ivan.

Două antrenamente pe zi

După cele câteva zile de antrenamente ușoare, de reacomodare la efort, începând din această săptămână, până la plecarea în cantonament, jucătorii grupării FC Olt Slatina vor susține câte două ședințe de pregătire pe zi.

De asemenea, componenții divizionarei secunde slătinene vor susține, în aceste zile, o serie de teste fizice. „După vizita medicală o să intrăm serios în pregătire, vom face câte două antrenamente pe zi, astfel încât până la plecarea în cantonament să ajungem la parametri optimi”, declara antrenorul grupării FC Olt, Dan Oprescu, imediat după reunire.

Lotul grupării FC Olt Slatina va efectua stagiul pregătirii centralizate în perioada 21-30 ianuarie, în stațiunea montană Cheile Grădiștei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Jan. 2015, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă