FC Olt întâlnește Damila, în ultimul amical înainte de cantonament

27 Jan. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
FC Olt întâlnește Damila,** în ultimul amical înainte de cantonament

FC Olt Slatina susține, sâmbătă, ultimul meci de pregătire înaintea efectuării stagiului centralizat. Alb-vișiniii vor avea ca adversar gruparea vâlceană din eșalonul al treilea Damila Măciuca. Amicalul va reprezenta ultimul test în privința definitivării lotului.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu susține, în acest week-end, ultimul meci de verificare înaintea stagiului pregătirii centralizate de la munte. După amicalele disputate cu Atletic Bradu și AS Albota, FC Olt Slatina întâlnește, sâmbătă, tot o formație din eșalonul al treilea, Damila Măciuca. Partida va fi susținută în deplasare, jocul reprezentând un ultim test pentru jucătorii aflați în pregătire cu lotul pregătit de Dan Oprescu. Întâlnirea este programată cu începere de la ora 11.00, la Vâlcea.

„După acest meci, tragem linie”

Aflați în probe, jucătorii Cocorăscu și Polgar vor afla, la finalul meciului cu Damila Măciuca, dacă vor continua cu gruparea pregătită de Dan Oprescu. Cei doi jucători s-au pregătit cu FC Olt Slatina încă de la reunire, aceștia fiind trimiși în teren și în precedentele jocuri amicale.

„Am o părere formată, mai rămâne să-i văd și la meciul de sâmbătă, iar așa cum am spus, după vom trage linie. La ora asta jocul se va disputa, sper ca vremea să nu se înrăutățească mai tare. Este posibil ca până la plecarea în cantonament să apară noutăți, noi ne dorim să transferăm un atacant”, a precizat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Gruparea alb-vișinie va efectua, luni, deplasarea în stagiul pregătirii centralizate de la munte.

sursa: Gazeta Nouă

27 Jan. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă