FC Olt a terminat pregătirea de la Cheile Grădiștei. Oprescu: „A fost cel mai reușit cantonament”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 17:07 Pregătiri, amicale
FC Olt a terminat pregătirea de la Cheile Grădiștei.** Oprescu:

Ședințele epuizante de pregătire s-au încheiat. Fotbaliștii grupării FC Olt Slatina au trecut peste cea mai dificilă perioadă a iernii, stagiul centralizat.

În cele zece zile petrecute la Complexul Cheile Grădiștei-Fundata, jucătorii au avut parte de un program strict, cu două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, cel de-al doilea fizic, iar seara au beneficiat de condiții foarte bune de refacere (saună, masaj, bazin).

Tehnicianul Dan Oprescu nu și-a menajat jucătorii, care au tras din greu pentru a ajunge într-o formă cât mai bună din punct de vedere fizic.

După două zile libere, slătinenii reiau antrenamentele

Componenții grupării FC Olt Slatina vor avea liber două zile, urmând ca de luni să reia ședințele de pregătire. Accentul în perioada următoare va fi pus pe consolidarea relațiilor de joc, implicit a găsirii formulei standard pentru meciurile oficiale. În acest sens, divizionara secundă slătineană va da, miercuri, startul meciurilor amicale.

Primul adversar de după cantonament este CSM Râmnicu Vâlcea. Următorul joc programat va fi, sâmbătă, cu Sporting Roșiori, iar pe 11 februarie se va disputa manșa retur cu CSM Râmnicu Vâlcea. Pe 18 și 21 februarie slătinenii vor mai întâlni CSO Filiași și Urban Titu. Oficialii clubului caută adversar pentru 14 februarie, singura dată rămasă liberă.

Lotul grupării FC Olt Slatina: Anghelina, Bardu, Blănaru, Bogdanovici, Căpățînă, Coțofană, Covalschi, Curtuiuș, Fîșie, Gherghe, Giurcă, Gligor, Ignea, Leucuța, Mihăescu, Mogoșanu, Morariu, Nuno Claro, Patrichie, Rezeanu, Rogoveanu, Ștefan, Vasile Gheorghe, Verdeș.

Oprescu: „Un alt aspect important este faptul că nu avem accidentări”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de modul în care jucătorii au răspuns pregătirii centralizate în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Slătinenii au beneficiat de condiții foarte bune de antrenament, cazare și refacere, având astfel toate premisele unui stagiu reușit.

„Nu cred că exagerez când spun că a fost cel mai reușit cantonament pe care l-a avut această echipă atât datorită condițiilor nemaipomenite de antrenament, cazare, masă și refacere, cât și modului în care au răspuns jucătorii pregătirii. Într-adevăr, un alt aspect important este faptul că nu avem accidentări, mai avem două antrenamente, sper să nici nu apară”, a declarat tehnicianul despre modul în care a decurs cantonamentul montan.

Vasile Gheorghe: „Au fost antrenamente solicitante, dar am trecut cu bine perioada pregătirii”

Mijlocașul grupării FC Olt, Vasile Gheorghe, consideră reușit stagiul centralizat de la Cheile Grădiștei. „Am încercat să facem tot posibilul să ne pregătim cât mai bine. Fiecare a tras tare, astfel încât să avem o condiție fizică cât mai bună pentru minireturul care va urma. Au fost antrenamente solicitante, este oboseală, dar important este că am trecut cu bine perioada pregătirii centralizate”, a declarat mijlocașul.

Dacă în cantonamentul montan, accentul a fost pus în mare parte pe acumulări, slătinenii vor lucra în perioada următoare la consolidarea relațiilor de joc. În acest sens, gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține o serie de meciuri amicale, așteptate cu interes de jucători. „După o perioadă de efort fizic la intensitate maximă, așteptăm jocurile amicale, să vedem unde ne situăm fizic, dar și tehnico-tactic”, a mai spus Vasile Gheorghe.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 17:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă