FC Olt a revenit din stagiul pregătirii centralizate de la Cheile Grădiștei-Fundata

Mihai Andries 02 Aug. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
FC Olt a revenit din stagiul** pregătirii centralizate de la Cheile Grădiștei-Fundata

După zece zile de pregătire la munte, divizionara secundă FC Olt Slatina a revenit, vineri, în localitate. Componenții lotului vor avea două zile liber, urmând ca luni să reia antrenamentele la baza sportivă „Metalurgistul”.

Slătinenii au trecută cu bine perioada acumulărilor fizice, fiind feriți de accidentări. În cantonamentul montan, FC Olt Slatina a susținut un amical cu Juventus București, însă tehnicianul Dan Oprescu a trimis în teren doar juniorii. Începând de miercuri, divizionara secundă slătineană va da startul meciurilor amicale, primul joc fiind disputat în compania echipei pregătite de Adrian Neaga, Urban Titu.

Oprescu: „A fost un cantonament reușit”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de modul în care jucătorii au răspuns pregătirii în stagiul centralizat de la munte. Dacă în cantonament accentul a fost pus mai mult pe pregătirea fizică, în următoarea perioadă se va lucra la consolidarea relațiilor de joc.

„A fost un cantonament reușit, au răspuns foarte bine pregătirii toți. Un alt lucru pozitiv, toată lumea a terminat cu bine stagiul centralizat. Vom susține o serie de meciuri amicale, până la începerea campionatului. Pe lângă cele perfectate, se mai poartă discuții cu alte echipe. Unirea Tărlungeni este una dintre ele”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, vizavi de stagiul pregătirii centralizate, susținut la Fundata.

Lot FC Olt: Kirev, Mogoșanu, Perșinaru, Bogdanovici, Șcheau, Gherghe, Gligor, Fîșie, Morariu, Covalschi, Giurcă, Pavel, Ignea, Mihăescu, Rezeanu, Leucuța, Blănaru, Mihai Căpățînă, Dinu, Bobi Verdeș, Curtuiuș, Coțofană, Dobricean, Bălșanu, Ciurea, Ștefan.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 02 Aug. 2014, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă