FC Olt a încheiat stagiul montan de la Poiana Brașov

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
FC Olt** a încheiat stagiul montan de la Poiana Brașov

După zece zile de pregătire intensă în stațiunea montană Poiana Brașov, divizionara secundă FC Olt Slatina revine în localitate.

Gata cu ședințele epuizante de pregătire. Cantonamentul de la munte s-a încheiat pentru jucătorii aflați sub comanda antrenorului Dan Oprescu. Două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, cel de-al doilea fizic, iar seara refacere, a fost programul strict impus în cantonamentul de la Poiana Brașov. Lotul grupării FC Olt Slatina revine, marți, în localitate. Jucătorii vor primi două zile libere, iar de vineri vor relua antrenamentele la baza sportivă Metalurgistul.

„Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit”

Antrenor ce nu face concesii, Dan Oprescu s-a arătat mulțumit de modul în care jucătorii săi s-au adaptat cerințelor sale în stagiul de la munte. Tehnicianul va pune accent în următoarea perioadă pe consolidarea relațiilor de joc.

„Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit. Jucătorii care au venit în această iarnă au fost bine primiți și s-au integrat rapid. Să sperăm că până la primul meci oficial vom pune la punct toate aspectele. Nu sunt probleme majore de lot, Cosic la antrenamentul de azi (nr. red. luni) a acuzat ceva dureri la inghinali, dar s-a pregătit, Rioșanu s-a resimțit după acel amical, însă și el s-a pregătit, în rest toți jucătorii sunt apți. Irimescu revine și el la antrenamente”, a declarat tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina va susține prima partidă oficială din acest an pe 23 martie, în deplasare, în compania formației FC Universitar Maramureș Baia Mare, echipă ce evoluează în acest retur la Sibiu.

Amical la startul returului

Așteptat cu interes de iubitorii fotbalului, returul Ligii a II-a va începe la sfârșitul acestei săptămâni. Divizionara secundă FC Olt Slatina nu are programate meciuri oficiale în primele două etape, prin urmare va susține jocuri de pregătire în compania colegelor din serie aflate în stand-by din cauza retragerilor din vară.

Slătinenii întâlnesc, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea. „Primul amical după cantonament îl susținem, sâmbătă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar pe 12 sau 13 vrem să jucăm acasă cu Chindia Târgoviște, să vedem dacă sunt de acord. Ultimul amical va fi pe data de 16, cu Damila”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

În aceste ultime meciuri de pregătire, suținute în compania unor formații de același eșalon, antrenorul divizionarei secunde, Dan Oprescu, se va edifica asupra formulei de start pentru retur. FC Olt Slatina se află în subsolul clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate, iar meciul cu FC Maramureș ar putea fi abordat din postura de ultima clasată.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă