FC Hunedoara a mai bifat o victorie în amicale, a șasea!

09 Aug. 2012, 16:13 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara a mai bifat o victorie în amicale,** a șasea!

Miercuri după-amiază, pe caniculă, și pentru prima dată pe stadionul „Michael Klein” noua echipă de fotbal a Hunedoarei a învins, scor 3-1, la pauză 1-1, pe FC Cisnădie, o viitoare colegă în C5.

Golurile învinătorilor au fost marcate de Dan Suciu (foto) din pasa lui Lintaru, în prima repriză, respectiv Bogdan Roiu din lovitură de la 11 metri și Nicula după un assist al lui Zdrâncu după pauză.

Și în acest joc antrenorul principal al FC Hunedoara, Marius Opric a trimis în teren două echipe distincte, câte una în fiecare repriză.

Astfel, au jucat din primul minut: Dragotă – Șoit, Ambruș, Bier, B. Roiu – Găceanu – Lintaru, Vișan, J. Vajda, Pepenar – D. Suciu care au fost înlocuiți după pauză de Andrei Raț – Vîrtan, A. Stroia, Cuciula, Ov. Trășcan (Ungureanu) – I. Buta – Zdrâncu, Dosan, R. Munteanu, Făgărășanu – Nicula (Benea).
De menționat revenirea după o acccidentare a mijlocașului Andrei Făgărășanu.

„Gata cu rotația jucătorilor”

FC Hunedoara va mai susține în această săptămână încă două jocuri test după următorul program: vineri, în deplasare, returul cu FC Cisnădie iar sâmbătă, pe „Michael Klein” cu Unirea Alba Iulia (Liga B). „Gata cu rotația jucătorilor. În fiecare din cele două jocuri voi folosi câte o formulă de echipă diferită”, a anuțat Opric.

FC Hunedoara este neînvinsă în jocurile amicale din această vară având 6 victorii: scor 3-2 cu UTA Arad și 2-1 cu ACS Poli Timișoara (ambele din Liga a II-a), 3-0 cu Europa Alba Iulia, 1-0 cu FC Caransebeș și 3-1 cu FC Cisnădie (toate din Liga a III-a) și 6-1 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad) și două remize: scor 0-0 cu CS Ineu și 2-2 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

Articol scris de Sami Tamaș

09 Aug. 2012, 16:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă