FC Drobeta merge tot la Donji Milanovac

18 Jan. 2009, 16:27 Pregătiri, amicale
FC Drobeta merge tot la Donji Milanovac

Deși antrenorul Eugen Neagoe spera ca echipa să plece pe 21 ianuarie în cantonament la Băile Herculane, severinenii se vor deplasa miercuri în Serbia, unde mai efectuaseră și precedentele trei stagii de pregătire, din mandatele lui Marian Bucurescu și Iulian Mihăescu.

„Avem nevoie de sală de forță și condiții de recuperare. Găsisem la o pensiune din Herculane tot ceea ce ne trebuia, dar erau deja rezervări făcute, așa că vom merge în Serbia”, a explicat Neagoe motivele pentru care s-a optat tot pentru cantonamentul de pe malul sârbesc al Dunării.

FC Drobeta va reveni sâmbătă în țară, special pentru amicalul cu CFR Gaz Metan Craiova (C5), programat pentru ora 12 la stadionul « Severnav », joc în care Neagoe îi va testa pe chilienii Patricio Rubina și Ivan Valenzuela. În cantonamentul de zece zile de la Donji Milanovac, stabiliment aflat la 75 de km de municipiul Dr. Tr. Severin, are șanse mari să ajungă și atacantul Bogdan Aldea, care se află aproape de un transfer la FC Drobeta, după ce și-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni, pentru care a evoluat doar 10 minute în tur.

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU

18 Jan. 2009, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă