FC Caransebeș se pregătește în Argeș pentru meciul cu FC Timișoara

01 Mar. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
FC Caransebeș** se pregătește în Argeș pentru meciul cu FC Timișoara

Terenul sintetic de la Bradu a devenit apreciat în toată țara, mai ales pe vremea din această iarnă, când zăpada a acoperit toate suprafețele de joc din țară. În afară de faptul că aici s-au jucat mai toate amica­lu­rile echipelor argeșene, trebuie spus că pe acest teren au avut loc și partide între echipe care nu sunt de la noi din județ. Ultima dintre ele s-a dis­pu­tat ieri și le-a pus față în față pe Autocatania Ca­ran­sebeș și pe FC Olt. Primii, de altfel, au venit în această săp­tămână în Argeș, cazându-se la Hotelul IATSA, și se antrenează zilnic la stadionul sintetic din Bradu.

În altă ordine de idei, FC Caransebeș, ex-Autocatania, formație pregătită de fosta glorie a CSMR-ului, Nelu Ibric, va disputa sâmbătă cel mai tare amical din această perioadă de iarnă, adversar urmând a le fi FC Timișoara. Meciul va avea loc de la ora 13:00 pe Stadionul „Tineretului” din Lugoj.

Formată în 2010 „Catania” a devenit echipa fanion a municipiului Caransebeș după ce a fuzionat cu „Scorilo”, echipa la care a investit și fostul polist Dan Alexa. Momentan FC Caransebeș ocupă locul 6 în C5, cu 25 de puncte. La prima participare în Liga a III-a, în sezonul trecut, a obținut și cea mai bună performanță istorică, locul 4. Întâlnirile cu echipa a doua a lui Poli au fost mereu jocuri spectaculoase, acesta va fi însă primul joc între prima echipă a alb-violeților și „gugulani”:

Pentru FC Timișoara este al doilea amical cu o trupă bănățeană din eșalonul al treilea, după testul din weekend-ul trecut cu liderul C5, ACS Recaș, scor 5-0.

Articol scris de Silviu Mihai și Cornel Biholari

01 Mar. 2012, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă