FC Caracal se pregătește cu gândul la promovare

06 Feb. 2012, 09:45 Pregătiri, amicale
FC Caracal** se pregătește cu gândul la promovare

Angrenată în lupta pentru accederea în eșalonul secund, FC Caracal a încheiat stagiul pregătirii de iarnă susținut la Predeal. Din cauza vremii nefavorabile, gruparea pregătită de Iordan Eftimie s-a întors mai devreme cu o zi din cantonament, joi părăsind stațiunea montană.

Antrenorul grupării FC Caracal, Iordan Eftimie, s-a declarat mulțumit de modul în care elevii săi au răspuns cerințelor în stagiul pregătirii centralizate, însă acesta s-a arătat îngrijorat de starea precară a terenurilor pentru desfășurarea antrenamentelor tehnico-tactice și a jocurilor de pregătire pe care intenționează să le susțină.

Tehnicianul formației din „Parc” s-a întors de la Predeal cu tot lotul valid, revenirea în localitate efectuându-se mai devreme cu o zi, din cauza atenționărilor meteorologice de vreme rea.

„Sunt destul de mulțumit de modul în care băieții s-au pregătit, a fost un cantonament reușit, bazat pe acumulări. Legat de partea fizică, lucrurile stau foarte bine, acum va fi mai greu pentru că nu avem terenuri. Am vorbit cu conducerea, va încerca să deszăpezească terenul de la Deveselu sau Comanca pentru că trebuie să facem jocuri pentru a pune la punct relațiile între jucători. În cantonament n-am avut probleme legate de accidentări, într-o singură zi Bugiu a stat pentru că s-a lovit într-un joc școală pe care l-am făcut, însă după aceea s-a pregătit normal. Mă bucur că au prins toți pregătirea centralizată”, a declarat antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

„Avem un lot echilibrat”

Antrenorul grupării caracalene susține că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, însă în această perioadă campania de achiziții ar putea continua. Oficialii celor de la FC Caracal vor să-și întărească linia ofensivă. După ce transferul lui Trifu de la Gaz Metan Severin se pare că a picat, un atacant de la Alro ar putea ajunge în tabăra aflată sub comanda lui Iordan Eftimie.

„Suntem încrezători că vom continua seria rezultatelor bune, avem un lot echilibrat, va mai veni un atacant, săptămâna aceasta sperăm să se rezolve. Ni l-am dorit pe Trifu de la Gaz Metan Severin, dar Bondrea l-a oprit în lot, se pare că se va baza pe serviciile lui. Va veni un atacant din zonă, s-ar putea să fie de la Alro. Ne-a condamnat toată lumea că am dat afară mulți jucători, decât să ținem 27 și să nu ne ajute, mai bine un lot de 22 de jucători pe care să ne putem baza”, a mai precizat antrenorul grupării din „Parc”.

FC Caracal menține șanse la promovare, aflându-se, la jumătatea sezonului, pe locul șase, la cinci puncte de liderul seriei Gaz Metan II Mediaș.

Amicalul cu vâlcenii a căzut

Gruparea pregătită de Iordan Eftimie trebuia să susțină, joi, un meci de verificare cu divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea, însă partida a fost anulată. Formația din județul vecin a luat decizia de a părăsi țara din cauza condițiilor meteo nefavorabile, programând un cantonament în Antalya. Prin urmare, adversarii din jocurile amicale au fost lăsați cu ochii în soare.

„S-a anulat meciul cu Vâlcea, ei au plecat joi în Antalya. Ne-au încurcat pentru că dacă știam nu mai perfectatm jocul. Încercăm să găsim un alt adversar, să vedem unde putem juca pentru că starea terenurilor este impracticabilă din cauza zăpezii”, a precizat antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

FC Caracal nu a susținut niciun meci de verificare de la reunirea lotului, gruparea din „Parc” programându-și amicalele după efectuarea stagiului pregătirii centralizate susținut la Predeal.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Feb. 2012, 09:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă