FC Brașov se antrenează la Paradisul Acvatic. Țălnar trebuie să improvizeze din cauza codului portocaliu de ninsori, ploi și vânt

Marius ANGHEL 21 Apr. 2017, 11:33 Pregătiri, amicale
FC Brașov se antrenează la Paradisul Acvatic.** Țălnar trebuie să improvizeze din cauza codului portocaliu de ninsori, ploi și vânt

Brașovul se află de miercuri sub avertizare cod portocaliu de ninsori, ploi și vânt, până vineri. Cum terenurile din oraș sunt impracticabile în această perioadă, antrenorul Cornel Țălnar și cei din stafful său au fost nevoiți să caute soluții pentru desfășurarea antrenamentelor echipei.

„Vremea nefavorabilă ne-a dat peste cap programul de pregătire. Bine că am găsit înțelegere la cei de la Paradisul Acvatic și ne-am putut antrena. Până sâmbătă vom fi nevoiți să ne pregătim doar pe terenuri sintetice”, spune Cornel Țălnar.

Cum în runda a 30-a din Liga a 2-a, FC Brașov va sta și va câștiga trei puncte la „masa verde”, pentru că CSM Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat, „stegarii” vor avea timp suficient să pregătească bătălia de la Suceava cu Foresta, joc programat miercurea viitoare de la ora 17:00.

Problemele de lot îi dau mari bătăi de cap lui Țălnar și în această perioadă. Astfel, Tripșa este în continuare accidentat, Poverlovici are o întindere musculară din meciul de la Târgoviște și are nevoie de câteva zile de repaus, iar Chitoșcă încă nu este refăcut complet după accidentarea suferită în meciul de la Balotești.

Comisia de Recurs a FRF nu s-a pronunțat în cazul Chipciu

Altfel, Comisia de Recurs a FRF a judecat ieri apelul la „cazul Chipciu”, în care Sporting Pitești cere o sumă considerabilă din transferul fotbalistului de la Steaua la Anderlecht. Membrii Comisiei FRF au analizat actele de la dosar și, cel mai probabil, vor da un verdict final în ședința programată miercuri, 26 aprilie, chiar în ziua în care FC Brașov va juca la Suceava cu Foresta.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 21 Apr. 2017, 11:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă