FC Brașov a intrat în cantonament cu 18 jucători. Bodea a renunțat la Potecu, Ioniță și Pricop

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:15 Pregătiri, amicale
FC Brașov a intrat în cantonament cu 18 jucători.** Bodea a renunțat la Potecu, Ioniță și Pricop

După două zile libere, jucătorii lui FC Brașov s-au prezentat aseară, la stadionul Tineretului, după care au plecat cu autocarul în cantonamentul din Poiana Brașov care se va încheia vineri, 6 august. În această dimineață, „stegarii” vor începe seria antrenamentelor, câte două pe zi, primul, dimineața, la baza sportivă ICIM, unde se va lucra cu mingea, iar al doilea, seara, în care se va pune accent pe pregătirea fizică în Poiana Brașov.

În cele zece zile de cantonament, stafful tehnic vrea să-i vadă la lucru pe jucători și în câteva meciuri amicale. Astfel, brașovenii se vor duela cu Dinamo II, sâmbăta viitoare, și mai sunt discuții cu cei de la Rapid și cei de la FC Sfântu Gheorghe. „Cu Dinamo II vom juca sâmbătă, suntem în discuții și cu cei de la Rapid, care vor veni la Brașov în pregătiri, dar încă nu am stabilit data în care vom juca. Mai este perfectat și un amical cu FC Sfântu Gheorghe și mai avem o dată liberă pentru încă un meci pe care încă nu l-am stabilit”, spun oficialii lui FC Brașov.

18 jucători în cantonament

Din lotul deplasat în cantonamentul din Poiana Brașov fac parte 18 jucători, dintre care doi portari. Bodea a renunțat la sfârșitul săptămânii trecute la fundașii Potecu și Ioniță, dar și la mijlocașul Pricop, jucători care nu l-au convins pe tehnicianul lui FC Brașov în cele două săptămâni de antrenamente.

„Bodea a stabilit jucătorii care vor merge în acest stagiu de pregătire. Toți jucătorii care au urcat în cantonamentul din Poiana Brașov au contracte semnate cu FC Brașov, inclusiv Spătaru și Botond Kovacs”, a spus Vasile Dochița, președintele lui FC Brașov.

Lotul deplasat în cantonamentul din Poiana Brașov: Mutu, Căucă – portari; David, Letan, Hlinca, Vlad Munteanu, Moraru, Horia Popa, Olteanu, Pamfile, Monea, Mareș, Botond Kovacs, Ianc, Rusu, Buga, Spătaru, Suciu – jucători de câmp.

Bodea cere jucători

Antrenorul lui FC Brașov, Cosmin Bodea, încă așteaptă să îi crească lotul de jucători. „Urmează o perioadă grea, cu câte două antrenamente pe zi și vom juca și câteva meciuri amicale. Va fi o perioadă foarte grea pentru jucători, cu antrenamente solicitante, așa cum este normal într-un stagiu de pregătire. Mai avem nevoie de jucători, cam în fiecare compartiment. În primul rând ne mai trebuie un fundaș central pentru că acum îl avem doar pe Hlinca, un mijlocaș, dar și un atacant. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și sper ca în câteva zile să reușim să completăm lotul”, a declarat Cosmin Bodea.

Pe lista celor de la FC Brașov se află mijlocașul Claudiu Codoban (ex- FC Botoșani) și atacantul George Cârjan, jucător declarat liber după ce nu și-a primit banii de la fostul său club, Ceahlăul.

Daniel Mutu s-a căsătorit

După o relație de mai mulți ani, portarul lui FC Brașov, Daniel Mutu, și prietena sa, Bianca, și-au unit destinele. Cei doi au un băiețel, Lucas, născut la Brașov, anul trecut. Nunta a avut loc sâmbătă, la Toplița, iar nași au fost Paul și Ioana Batin. Mutu și Batin au fost coechipieri la FC Brașov, iar într-un meci cu Concordia Chiajna, Batin chiar i-a luat locul în poartă lui Mutu, care se accidentase pe finalul meciului. La nunta lui Daniel Mutu au fost prezenți și fostul portar al „stegarilor”, Florin Iacob, dar și actualul portar, Bogdan Căucă.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă