FC Botoșani caută formula ideală în Antalya

02 Feb. 2012, 15:49 Pregătiri, amicale
FC Botoșani** caută formula ideală în Antalya

FC Botoșani a plecat ieri după-amiază spre Antalya. Gruparea moldoveană a înnoptat aseară la Izvorani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să decoleze de pe Otopeni cu un charter alături de delegațiile Gloriei Bistrița și Pandurii Tg. Jiu spre Turcia. Delegația botoșăneană este compusă din 34 de persoane, singurul reprezentant al Consiliului Local fiind Romulus Eram.

Obiectivul declarat al botoșănenilor în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, în care vor susține și cinci partide de verificare, este să găsească formula de bază ideală pe care să mizeze în campionat în încercarea de a atinge obiectivele echipei. „Ne dorim să încropim un prim 11 pentru că acum avem de unde alege. E bine pentru orice antrenor să aibă bătăi de cap în această privință, a concurenței pe posturi”, a declarat Valeriu Bordeanu, antrenor-jucător al FC Botoșani.

Cantonamentul centralizat al grupării locale în Antalya va dura până pe 15 februarie, dată la care este prevăzută revenirea elevilor lui Orac din Turcia. Botoșănenii și-au fixat cantonamentul la Lara, urmând ca partidele să le dispute la Belek.

Programul jocurilor FC Botoșani din Antalya

4 februarie: FC Botoșani – FC Akzhayik (Kazakhstan – locul 4 în Liga II)
6 februarie: FC Botoșani – Beijing Technology (China – locul 13 în Liga a II-a)
8 februarie: FC Botoșani – FC Nistru Otaci (Moldova – locul 6 în Liga I)
10 februarie: FC Botoșani – Anzhi Mahacikala II (Rusia – locul 6 în Liga rezervelor)
12 februarie: FC Botoșani – adversar încă necunoscut

Sursa: Monitorul de Botoșani

02 Feb. 2012, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă