FC Botoșani a plecat astăzi la Câmpulung

19 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a plecat astăzi** la Câmpulung

Lotul echipei FC Botoșani pentru primul cantonament de la Câmpulung Moldovenesc este format din 26 de jucători dintre care patru sunt juniori care se vor pregăti cu roș-alb-albaștrii dar vor evolua în campionatul Republican. Echipa antrenată de Costel Orac a plecat în această dimineață în primul cantonament.

Vali Bordeanu: „E o perioadă destul de grea, o perioadă de acumulări dar trebuie să trecem prin ea. Nu am auzit pe nimeni să se plângă până acum. Nu s-a început tare. A fost o perioadă de reacomodare la efort iar de mâine vom lucra mai intens. Vom face câte două antrenamente pe zi până pe data de 29 ianuarie, vom încerca să facem și un joc amical pentru a vedea jucătorii noi și juniorii”.

Costel Orac: „Sunt obișnuiți, deja au experiența acestor perioade cu cantonamente. Nu e o perioadă ușoară, neavând jocuri și fiind înărcătura mai mare. Până acum a fost acomodare. De abia acum încep antrenamentele propriu-zise de acumulare. Nu au de ce să se sperie. Sunt tineri și dacă vor să câștige un ban trebuie să muncească”.

Vasile Prisacă: „E o perioadă normală. Nu are de ce să mă sperie. Să fim sănătoși și să putem munci. Am văzut multe discuții la televizor. De când sunt fotbalist știu că tot timpul am mers la munte în cantonament. În retur voi fi jucător și antrenor cu portarii. Alin și Curileac vor evolua mai mult”.

Marius Matei: „Întotdeauna perioada de acumulare este o perioadă grea. Ne vom pregăti bine și suntem convinși că vom trece cu bine peste acest obstacol. Sunt echipe care deja au o săptămână de cantonament. E o perioadă specifică. Va urma cantonamentul din Antalya unde va fi vreme frumoasă, terenuri foarte bune, mai mult cu mingea. Va fi mai plăcut”.

Gabriel Vașvari: „E o perioadă mai grea dar fiecare trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru că ne va ajuta în campionat. O să ne fie mai ușor în campionat. A fost reacomodarea la efort și a trebuit să ajungem la un nivel optim de pregătire”.

Răzvan Atudorei: „Ne așteaptă o perioadă destul de dificilă dar trebuie să ne pregătim bine, să facem un retur bun și de ce nu să promovăm. Se poate spune că s-a început tare. E greu. Am avut o perioadă prea lungă de vacanță. Ușor, ușor ne revenim”.

Sursa: btonline.ro

19 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă