FC Bihor va juca cu Crișul Sântandrei în primele amicale ale verii

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 17:45 Pregătiri, amicale
FC Bihor va juca** cu Crișul Sântandrei în primele amicale ale verii

Formația orădeană de fotbal FC Bihor va susține primele jocuri amicale din această vară în această săptămână, miercuri și vineri. Astfel, echipa orădeană va disputa miercuri, 30 iulie, de la ora 18, la Sântandrei, jocul din compania formației locale, Crișul.

Cel de-al doilea joc de pregătire va avea loc vineri, 1 august, la sfârșitul cantonamentului, pe Stadionul „Iuliu Bodola”, de la ora 10.30, în compania aceleași formații de ligă a IV-a, Crișul Sântandrei.

Țoca, Dobrescu și Modan în probe

În afară de jucătorii care alcătuiesc lotul care se află în cantonament, în aceste zile la antrenamentele echipei FC Bihor participă și alți jucători, cu care conducerea clubului orădean intenționează să-și întărească echipa.

„În probe cu noi, pentru a completa lotul de jucători și a întări linia de fund, se mai află Țoca și Bactăr, care este jucătorul nostru, dar și atacantul Victor Dobrescu, precum și un tânăr jucător de la Ștei, Nicolae Modan. Acesta din urmă a mai fost în probe la noi, însă a revenit din nou. Să vedem ce se va concretiza”, a declarat președintele Viorel Nemeș.

Îl așteaptă în continuare la echipă și pe Florin Pop

În afară de aceștia, președintele clubului orădean îl așteaptă în continuare  la echipă pe Florin Pop, cel care nu s-a prezentat încă la antrenamentele jucătorilor bihoreni.

„Aștept în continuare să revină la echipă Florin Pop, jucător pe care am încercat să-l contactăm dar nu am reușit să dăm de el. Am avea mare nevoie de el și sper să revină, pentru a întări echipa”, a mai precizat Nemeș.

Pe de altă parte, pe adresa clubului FC Bihor au mai sosit în aceste zile și alte telegrame de convocare la loturile naționale de juniori. Astfel, pe lângă Ludușan și V. Petricău, convocați de săptămâna trecută, au mai fost convocați acum pentru acțiunile loturilor naționale de juniori și Ad. Petricău, Sergiu Mune și Cristopher Sas.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 29 Jul. 2014, 17:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă