FC Bihor și-a programat reunirea pentru luni, însă nu e sigură în ce condiții își va continua activitatea

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 14:26 Pregătiri, amicale
FC Bihor și-a programat reunirea pentru luni,** însă nu e sigură în ce condiții își va continua activitatea

În așteptarea unei hotărâri a autorităților locale, care să precizeze pe ce coordonate se va afla următoarea activitate de la clubul fanion al județului Bihor la fotbal, jucătorii și antrenorii de la FC Bihor se vor întâlni pentru prima dată în noul sezon, luni, de la ora 18, la Stadionul „Iuliu Bodola”, unde este programată reunirea lotului, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competițional.

După vacanță, antrenorii și jucătorii „roș-albaștrilor” vor reveni, astfel, la antrenamente, dar asupra activității lor viitoare planează o incertitudine, pentru că încă nu se știe care va fi politica clubului pe mai departe, după ce Primăria Municipiului Oradea și-a anunțat intenția de a-și retrage susținerea financiară.

În aceste condiții, susținător a mai rămas Consiliul Județean Bihor, care însă și-a exprimat dorința de a continua să finanțeze clubul orădean, numai că reprezentanții celor două entități, Primărie și Consiliul Județean, încă nu s-au pus la masa tratativelor, să discute în ce situație se va continua activitatea la FC Bihor.

Reamintim că de la 1 iulie, clubul orădean a rămas și fără președinte, după ce ia expirat contractul lui Șerban Morcan, iar un membru AGA, Dumitru Voloșeniuc și-a prezentat demisia.

În ceea ce privește lotul de jucători, până în prezent certă este plecarea mijlocașului Sebastian Ianc, cel care s-a transferat însă în prima ligă, la FC Botoșani.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă