FC Bihor, la reunire: mulți juniori promovați, dar și multe refuzuri din lipsă de bani

Mihai Andries 13 Jan. 2015, 11:58 Pregătiri, amicale

Clubul FC Bihor a sunat adunarea. Luni, jucătorii și staff-ul clubului au avut prima reuniune, urmând ca de săptămâna următoare să intre în cantonament. Majoritatea sportivilor din returul de campionat sunt juniori de la Centrul de Copii și Juniori ai clubului. Antrenamentul orădenilor a fost însoțit și de temerile conducătorilor echipei, având în vedere stuația financiară dificilă.

„Avem la antrenamente 29 de jucători, fără nicio noutate. Sunt juniorii de la centrul de copii și juniori ai lui FC Bihor, dar cât mai putea lua tot de acolo. Avem un junior foarte tânăr, născut în 2000 Talpoș. Îmi doresc ca jucătorii să rămână toți la echipă pentru a putea face performanță în aceste condiții. Mai avem nevoie de un portar, un mijlocaș central și un atacant. Am avut discuți cu mai mulți jucători printre care și Boștină de la Satu Mare dar am fost refuzați”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Acesta a spus că echipa trebuie să se pregătească temeinic, mai ales că o așteaptă un retur dificil, existând riscul retrogradării.

„Avem 7 zile de antrenamente la baza proprie cu vizita medicală, reacomodare la efort, un joc școală între noi și un prim test fizic sâmbătă. De luni sperăm să intrăm în cantonament în Băile 1 Mai. Dacă nu vom putea, atunci vom face un semi-cantonament la baza proprie. Mă bazez pe foamea de performanță a tinerilor și pe dorința lor de afirmare. Acum situația este una dificilă și toți trebuie să tragem pentru a termina campionatul pe un loc care să ne permită și la anul să fim în același eșalon”, a mai spus el.

De marți, cu echipa se va pregăti un nou portar de la o echipă din Liga a IV-a care va ajunge și el în curtea celor de la FC Bihor. Pe lângă el vor mai veni cel puțin doi jucători sub formă de împrumut, au arătat oficialii clubului orădean.

 

După cantonament, FC Bihor va disputa o serie de jocuri amicale, dintre care primul în 31 ianuarie cu CF Bihorul Beiuș, urmat, pe 4 februarie cu CSC Sânmartin. Va urma apoi o dublă de verificare cu UTA Arad, un meci cu CS Oșorhei și încă unul cu Luceafărul Oradea sau FC Paleu.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Călin Fildan, Alin Sălăjan
Jucători de câmp: Dorin Mihuț, Florin Lazăr, Cosmin Letan, Claudiu Pascariu, Francesco Zanardini, Sergiu Bactăr, Bogdan Țoca, Adam Achim, Norbert Lorincz, Adrian Petricău, Valentin Petricău, Sebastian Borșa, Ciprian Străuț, Daniel Tocuț, Andrei Haș, Dan Negrea, Iulian Cuc, Cristopher Sas, Ionuț Ban, Sergiu Mune, Zsombor Lukacs, Florin Pop, Alexandru Sorian, Victor Dobrescu, Cristian Cigan, Andrei Ludușan și Alex Talpoș.
Antrenori: Călin Cheregi, Lucian Ciocan și Vasile Sin.

Text și foto: FC Bihor

Mihai Andries 13 Jan. 2015, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă