FC Bihor își începe jocurile de pregătire în weekend

19 Jul. 2012, 18:32 Pregătiri, amicale
FC Bihor** își începe jocurile de pregătire în weekend

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor își va începe în acest sfârșit de săptămână seria jocurilor amicale din această vară. „Roș-albaștrii” vor primi de la ora 11, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, vizita sătmărenilor de la Olimpia.

Inițial, pe data de 21 iulie a fost programat jocul cu Tricolorul Alparea, dar a intervenit o modificare în programul celor două echipe care a dus la contramandarea jocului și programarea primei dispute de la reluarea pregătirilor a orădenilor cu cei de la Satu Mare.

Într-o altă ordine de idei, din această vară, echipa orădeană beneficiază la Stadionul Municipal și de al doilea teren de pregătire, terenul II, cel din spatele peluzei cu vechea tabelă de marcaj, care a fost refăcut din fondurile Administrației Imobiliare Oradea. Antrenorii sunt acum mulțumiți de condiții, echipa nemaifiind nevoită să se antreneze numai pe terenul mare.

Terenul II al Stadionului Municipal „Iuliu Bodola” beneficiază de dimensiuni normale, de 100/62 metri, este omologat pentru jocuri de ligă a III-a. Are sistem de irigație automată, instalație de iluminat pe timp de seară, plase de protecție de 10 metri, sistem de drenaj și porți oficiale de aluminiu de dimensiuni uzuale, 7,32 m x 2,44 m. De asemenea, și plase noi aferente acestora.

Sursa: Bihoreanul

19 Jul. 2012, 18:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă