FC Bihor își începe amicalele în Ungaria! Orădenii își știu majoritatea adversarilor din teste

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 17:49 Pregătiri, amicale
FC Bihor își începe amicalele în Ungaria!** Orădenii își știu majoritatea adversarilor din teste

FC Bihor va disputa primul joc amical din acest an pe data de 6 februarie, în deplasare, în Ungaria, cu echipa Bekescsaba, iar pe 10 februarie tot în Ungaria vor întâlni echipa Szeged.

De la Szeged, echipa orădeană va pleca spre Budapesta de unde vor lua avionul spre Turcia, la Antalya, unde vor fi în cantonament timp de două săptămâni.

În cantonamentul din Turcia, programat în perioada 11-22 februarie au fost stabilite cinci jocuri. Astfel, în 13 februarie vor juca cu Gaz Metan Mediaș, pe 17 februarie, cu Uchaly (Rusia, Liga a II-a), pe 21 februarie, cu Achtobe (Kazahstan, Liga I). Celelalte două jocuri din Antalya, din datele de 15 și 19 februarie nu au definitivate încă adversarii.

După revenirea în țară, FC Bihor va mai disputa încă două jocuri amicale, la Oradea, cu FC Botoșani (Liga a II-a, Seria I), pe 27 februarie și cu FC Hunedoara (Liga a III-a, Seria a V-a), pe 2 martie.

În cantonamentul din Turcia vor pleca 25 de jucători. Noutățile echipei sunt momentan: Cristian Bud, Ciprian Vasilache și Florin Lazăr, jucătorii care au semnat deja înțelegerile cu FC Bihor.

Dintre jucătorii tineri veniți în pregătiri, nu a mai rămas nimeni, toți cei patru din zona Piteștiului reîntorcându-se la echipele lor, inclusiv Prodan. Nici francezii Mendy și Mendes, precum și italianul Cibocchi, veniți, de asemenea, în probe, nu au fost reținuți.

Articol scris de Veronica Hodas
 

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 17:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă