FC Bihor a plecat cu 24 de jucători în stagiul de pregătire din Italia

31 Jul. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale
FC Bihor a plecat cu 24 de jucători** în stagiul de pregătire din Italia

FC Bihor a plecat în această dimineață spre Italia, la Coccaglio, în regiunea Brescia, pentru cea de-a doua perioadă a pregătirilor din această vară.

Astfel, după pregătirile pe plan local, în care au susținut și două jocuri amicale, pe care le-au câștigat la două goluri diferență, cu 2-0, în fața celor de la Olimpia Satu Mare, și cu 3-1, în fața maghiarilor de la Gyula, jucătorii bihoreni se vor afla în cantonament la Coccaglio, timp de 11 zile, până pe data de 10 august, unde vor susține și alte câteva jocuri amicale.

Antrenorul Gheorghe Ghiț, însoțit de preparatorul fizic Marius Marinău, va deplasa în cantonamentul peninsular 24 de jucători. Astfel: Popescu și Pogacsics – portari, Zanardini, Ionescu, Oltean, Petrache, Matei, Bactăr, Lupu, Sinik și Diarra – fundași, Florean, Fl. Pop, Selagea, M. Popa, Korudjiev, Coroian, Sorian și Bic – mijlocași, Mărkuș, Voiculeț, Hadăr, Ov. Popa și Sulea – atacanți.

Plecarea spre Italia a „roș-albaștrilor” orădeni a avut loc astăzi de la ora 7, iar primul meci amical în cantonament este programat pentru vineri după amiază, în compania cunoscutei echipe Brescia Calcio.

Sursa: Bihoreanul

31 Jul. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă