FC Bihor a pierdut amicalul de la Timișoara

31 Jan. 2009, 20:13 Pregătiri, amicale
FC Bihor a pierdut amicalul de la Timișoara

Meciul s-a disputat sâmbătă după amiază, pe terenul 2 din cadrul Complexului Sportiv Dan Păltinișanu din Timișoara și a reprezentat ultimul joc, de verificare, înaintea plecării timișorenilor în cantonamentul din Spania, în timp ce jucătorii bihoreni abia ce au încheiat stagiul de pregătire montană de la Stâna de Vale.

Jocul dintre FC Timișoara și FC Bihor s-a disputat pe durata a patru reprize de câte 30 de minute. FC Bihor a ales o așezare 1-4-5-1 și a reușit deschiderea scorului în debutul reprizei a doua, prin noul său vârf de atac, Jefferson Lucas, în minutul 36.

Timișorenii au egalat foarte repede, prin Magera. Bănățenii au tras mult și bine pentru un succes venit la golul lui Rusici din minutul 73

 

Antrenorul Vig Zoltan a început meciul cu Szasz – Țârcă, Muscă, Ambruș, Sânmărtean – Filip, Baiano, Opriceană, C. Bucur – Ayza, Lucas. Au mai juccat Fildan, Paul – Șomodean, Letan, Achim, Cosma, Voicu, Radu, Andor, Lukacs, Tomaz, Floruț și Bespalov, ultimul fiind un lituanian sosit în probe. Partida s-a disputat pe durata a patru reprize a câte 30 de minute.

 

www.bihoreanul.ro

 

31 Jan. 2009, 20:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă