FC Bihor a învins Baia Mare

05 Aug. 2009, 18:55 Pregătiri, amicale
FC Bihor a învins Baia Mare

 

FC Bihor a mai trecut de un adversar în partidele amicale care preced debutul seznoului 2009-2010. Într-un meci disputat miercuri, pe Stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor a dispus de colega de serie, FC Baia Mare cu scorul de 3-2.

 

 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 16 prin Negrea, care a reluat cu capul în stânga lui Pascal. Peste numai trei minute, FC Bihor a egalat în urma unei lovituri de colț. Mingea a ajuns la Lukacs, care a trimis cu capul în plasă.

 

 

La zece minute după reluare, Lukacs a profitat de o gafă a defensivei băimărene și a înscris lejer. În minutul 72, Sanda a ridicat diferența la 3-1, după un șut din mijlocul careului mare, iar la un minut distanță, Bihorul a trimis mingea în bară.

 

 

Baia Mare a reușit să înscrie pe final prin Shanat, care a șutat sub bară din poziție singur cu portarul Fildan. FC Bihor a învins cu 3-2 și intră pe linia dreaptă a pregătirilor pentru debutul în noul sezon.

 

CASETA MECIULUI

FC Bihor – FC Baia Mare 3-2 (1-1)

 Au marcat: Lukacs 19, 55, Sanda 72/Negrea 16, Shanat 88

 

 

FC Bihor: Pascal – Țârcă, Muscă, Ambruș, Kelemen – Opriceană, Bucur, Străuț, Molnar – Lukacs, Lupașcu. Antrenor: Ioan Petcu. Au mai jucat: Fildan – Cozma, Filip, Butuc, Balla, Letan, Andor, Fl. Pop, Tânc, Ban, Sanda.

 

 

FC Baia Mare: Bota – Han, Hodor, Șomcherechi, Bar – Drule, Negrea, Ardelean, Bichiri – Achim C., Iațu. Au mai jucat: Găvrilaș – Ș. Achim, Rednic, Hotico, Ernst, Shanat, Duruș, Csobai.

 

Sursa: bihoreanul.ro

 

05 Aug. 2009, 18:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă