FC Balș a plecat într-un final la Horezu! Naicu: „Greul îl vor duce tot cei care au evoluat în tur”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:45 Pregătiri, amicale

După două săptămâni de amânări, în care jucătorii au refuzat să se antreneze și a fost lansată varianta că echipa FC Balș ar putea fi mutată la Severin, lotul grupării de pe Olteț a plecat, joi, în cantonament centralizat la Horezu.

Deplasarea a fost făcută de 17 jucători, dintre care 12 sunt fotbaliști care au evoluat și în prima parte a sezonului pentru FC Balș, ceilalți cinci fiind juniori ce se află în probe la gruparea de pe Olteț. Banca tehnică bălșeană urmează să se pronunțe după încheierea stagiului centralizat dacă juniorii rămân sau nu la FC Balș.

În această săptămână, se vor pregăti cu FC Balș: Cosmin Turcin, Moina Răzvan (de la LPS Slatina), Mădălin Rentea, Nonis Duca (RM. Vâlcea) și Bogdan Bușică (CS Apă Craiova).Directorul sportiv de la divizionara C din județ, Liviu Cincă, a vorbit de situația lotului la acest moment, spunând că în această iarnă au părăsit FC Balș doar doi jucători.

„12 jucători din garda veche au făcut deplasarea la Horezu, lor alăturându-se cinci juniori care sunt în probe. Florinel Stancu, care se confruntă cu probleme medicale la genunchi, Alin Neacșu, încă nerefăcut, Dragoș Niță și Alin Roșu, răciți, nu au făcut deplasarea la Horezu. Până acum au plecat cu acte în regulă Necșulescu la CS Ineu și Boerică la CSM Sighetul Marmației. Situația lui Chircan nu a fost încă rezolvată, nu și-a luat actele, însă jucătorul ar vrea să plece la CS Universitatea Craiova”, a spus oficialul de la FC Balș, Liviu Cincă.

Lotul echipei FC Balș: Marian Mecea și Alin Dragu – portari, jucători de câmp: Alexandru Sârbu, Daniel Sandu, Cristian Preda, Octavian Treistaru, Ovidiu Relea, Ionuț Badea, Alin Florica, Mihai Niculescu, Cristian Ghiță și Marinaș Cosmin. Florinel Stancu, Alin Neacșu, Dragoș Niță și Alin Roșu – probleme medicale.
În probe: Cosmin Turcin, Moina Răzvan (LPS Slatina), Mădălin Rentea, Nonis Duca (RM. Vâlcea) și Bogdan Bușică (CS Apă Craiova).

Naicu: „Sper să se amâne startul cu cel puțin o săptămână”

 După parcursul bun din tur, FC Balș va avea o a doua parte de sezon extrem de dificilă.

Antrenorul bălșenilor, Victor Naicu, are în probe, în această perioadă, numai copii, urmând să se edifice asupra potențialului jucătorilor în această săptămână care va fi petrecută la Horezu. Naicu spune că trebuie să se descurce cu ce are și speră ca băieții săi să aibă un parcurs bun în acest an.

„Acesta este lotul la acest moment! Singurul jucător care a mai evoluat la nivelul eșalonului al treilea este Bușică. Restul sunt copii, rămâne să mă edific asupra potențialului lor și să vedem dacă rămân sau nu. Greul îl vor duce tot cei care au evoluat în tur”, a spus Victor Naicu.

Acesta își dorește ca băieții săi să aibă continuitate în pregătire și să fie feriți de accidentări.

„Pe lângă cei 17 jucători care au făcut deplasarea la Horezu, mai sunt patru care au rămas acasă. Aceștia se confruntă cu probleme medicale. În mare parte, lotul este cam același ca și cel de anul trecut. Greul îl vor duce tot cei care au evoluat în tur. Sper să nu mai pierdem din jucători, să nu se accidenteze nimeni ca să avem o pregătire uniformă”, a adăugat Naicu, care a stabilit deja un joc amical.

„Beneficiem de condiții bune la Hotelul Alex din Horezu, avem în zonă teren de antrenament și platou unde să ne facem alergările. Săptămâna viitoare vom face un joc amical cu echipa locală din Horezu. Eu trebuie să-mi păstrez program. Nu știm la acest moment dacă vom începe pe 28 februarie, eu sper să se amâne startul cu cel puțin o săptămână. Trebuie să-mi comprim pregătirea, să le facem pe toate într-un timp mai scurt”, a conchis Victor Naicu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă