FC Argeș, victorie în primul amical! Alin Popa și Vasile Buhăescu au înscris cu Bascov

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 20:28 Pregătiri, amicale

FC Argeș a disputat în această după amiază primul meci de verificare din această perioadă precompetițională. Formația pregătită de Emil Săndoi a învins cu 2-1 pe Unirea Bascov, liderul Ligii a 4-a Argeș. Golurile echipei din Liga 2 au fost marcate în prima repriză de către Alin Popa și Vasile Buhăescu, în timp ce pentru Bascov a redus din diferență, după pauză, atacantul Robert Dalu.

Confruntarea cu bascovenii s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu care s-a prezentat în condiții destul de bune, chiar dacă pe unele porțiuni zăpada era înghețată. Disputa cu formația de liga a patra a fost dominată de la un capăt la altul de către alb-violeți care în afară de cele două goluri marcate a mai irosit încă cinci-șase oportunități de a mai înscrie.

Emil Săndoi a împărțit lotul pe care l-a avut la dispoziție în două echipe și a încercat să dea șansa să joace la toți fotbaliștii pe care îi are. Piteștenii au început în forță partida și au deschis scorul după 20 de minute. Alin Popa a fructificat pasa lui Raul Costin și a trimis în poartă cu largul concurs al lui Tufiși, care a ieșit greșit dintre buturi. Alb-violeții au mai punctat o dată în minutul 28 prin Buhăescu, care a trimis cu capul în plasă dintr-o lovitură de colț executată de David și deviată de Cătălin Stan.

După pauză, Unirea Bascov a ieșit mai curajos la atac și a reușit să reducă din handicap prin Robert Dalu, care a trimis în plasă, din fața porții, în urma unei nesincronizări a defensivei grupării din Trivale. După primirea golului, FC Argeș s-a avântat în atac și a forțat marcarea și celui de-al treilea gol. Rând pe rând, Năstăsie, Grecu și Ionuț Șerban au ratat mari ocazii de a majora diferența pe tabelă. De fiecare dată, șuturile piteștenilor au fost respinse de goalkeperul bascovenilor care a reușit astfel să limiteze proporțiile scorului.

FC Argeș, I repriză: Oct. Popescu – Tofan, Cotigă, Ct. Stan – R. Costin, A. Popa, Tăbăcariu, D. Andrei – Ct. Barbu, Buhăescu
FC Argeș, repriza a II-a: N. Grecu – Mihăescu, Ciucă, Șerbănică, Oancea – Andr. Panait, Șerban, Bîrzan, Rob. Grecu – I. Năstăsie, Măd. Martin. Pe parcurs a mai intrat Cruceru. Antrenor: Emil Săndoi.

Unirea Bascov: Tufiși – Ciocîrlan, Leca, Linte, Andr. Marin – Dima, Taudor, Piscanu, Naciu – Sanda, Dalu. După pauză, antrenorul Adrian Dulcea a introdus tot lotul pe care l-a avut la dispoziție.

FC Aninoasa, următorul adversar

Confruntarea de astăzi cu Unirea Bascov nu a fost ultimul amical pe care alb-violeții îl dispută în această săptămână. FC Argeș va juca duminică, de la ora 15, cel de-al doilea meci de verificare din această iarnă. Adversarul alb-violeților va fi FC Aninoasa, echipă de liga a treia care i-a încurcat acum două sezoane pe piteșteni în lupta pentru promovarea în liga secundă. Disputa cu dâmbovițenii se va juca tot pe terenul sintetic de la Bradu.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 20:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă